in

Istina o prvom braku Emine Jahović: Nakon razvoda, sve fotografije uništene

Nije tajna da se Emina Jahović pre braka sa popularnim turskim pevačem Mustafom Sandalom već oprobala u bračnim vodama. Naime, ona se udala još sa 17 godina za tri godine starijeg Aladina Đulovića koji nikada nije želeo da se oglasi po tom pitanju.

Međutim, njegov otac Rustem Đulović bio je spreman da iznese određene detalje iz ovog braka, te da otkrije zašto se tako brzo raspao.

“Emininu porodicu poznajem dugo, sa njenom majkom Senijom išao sam u osnovnu školu u isti razred. Brak između nje i mog sina nije bio dogovoren. Jako su se voleli. U prvom trenutku nisam bio za taj brak jer su oboje bili mladi. Ona je išla u školu kada se udala za mog sina. Bila je to velika svadba u Novom Pazaru, snimalo se kamerama, skoro ceo grad je bio na veselju”, ispričao je Rustem za Blic Puls i dodaje da je sve bilo u redu samo nekoliko meseci.

“Sve je bilo u najboljem redu dok Emina nije poželela da bude pevačica. Nekako ju je to privlačilo, scena, publika i sve to što nosi taj svet. Silno je želela da bude popularna, ali sam mislio da će je proći. Njih dvoje su živeli sa nama u kući i Emina je počela sve više da traži da snimi prvi album. Rekao sam joj da u mojoj kući ne može da bude pevačica već porodična žena koja će voditi računa o kući, deci i porodici. Nije dolazilo u obzir da ide po belom svetu. Ipak smo mi jedna časna porodica u ovom gradu i nikom nije u interesu da mu se snaja noću smuca kojekuda.”

“Viđam je danas kada sa porodicom dođe kod majke, kažu da je mnogo uspela. Ali da vam kažem, nije ona bila preterano velike lepote tada, bila je prosečne lepote, mnogo lepših devojaka je bilo od nje. Izgleda da svi koji pre vremena odu iz naše zemlje, naprasno se promene”, kaže Rastem aludirajući na silne estetske operacije koje je Emina imala.

Đulović ne krije da njegov sin ne želi da čuje za Eminu i da je taj brak izbrisao kao ružnu prošlost.

“Bukvalno ne postoji ni jedna jedina fotografija ili snimak sa te svadbe. Nakon razvoda smo obrisali i uništili sve što je postojalo, jer on nije želeo da bilo ko od nas ima sećanje na taj period. Ako mi verujete, ni u familiji nema nijedne fotografije”, završava priču Đulović. (Puls)