Ivanović: Iskusio sam silovanje u sopstvenoj porodici!

Bolna porodična tajna poznatog voditelja! (foto: Kurir)
Bolna porodična tajna poznatog voditelja! (foto: Kurir)

Voditelj Ivan Ivanović oglasio se u svojoj emisiji Veče sa Ivanom Ivanovićem sinoć na Prvoj povodom prozivki iz BiH koje su stigle na njegov račun posle ispričanog vica, za koji je opet rekao da nije bio duhovit. 

Naime, Ivanović je rekao da je “od 1995. porastao broj Bosanki koje rađaju decu pre 15. godine i posle kažu da Plavi šlemovi tamo nisu ništa radili” što je izazvalo oštre rekacije medija i javnosti u BiH.

“Dobio sam gomilu poruka od vas iz Bosne koje su se uglavnom odnosile na to kako treba mene da zakoljete, a ženske članove moje porodice da silujete kako bih ja shvatio kakva je to vrsta boli. Ovo nikad nisam planirao da delim sa vama, ali ne morate nikoga da silujete iz moje porodice”, izjavio je Ivan.

“Ja u mojoj porodici imam vrlo direktno iskustvo sa silovanjem i vrlo dobro znam kako to izgleda i kakve rane ostavlja na ženama koje su kroz to prošle i na njihovim porodicama. Tako da taj deo možete da preskočite, znam vrlo dobro”, ispričao je poznati voditelj, dodajući da ne bi mogao da kaže ništa što bi povredilo bilo koju ženu.

“Kao neko ko to vrlo dobro zna, sigurno da nikada ni pijan, ni lud, ni besan, ni nenormalan, ni bolestan ne bih mogao da kažem ništa na tu temu što bi povredilo bilo koju ženu, bilo kog naroda, bilo koje zemlje, ne na Balkanu, već u celom svetu. Ipak, moj glavni utisak je način na koji su bosanski mediji, bosanski portali komentarisali ono što sam ja rekao, tj. njihova interpretacija moje rečenice.”

Povezane vesti