Jelena Karleuša ekskluzivno za Tračaru: Džabe namešten rejting i izveštavanja!

Dolazak na crveni tepih u velikom stilu (foto: Instagram)

Na preksinoć održanom 10. rođendanu magazina Story Jelena Karleuša je bez sumnje bila jedna od onih zvanica koje su dominirale crvenim tepihom, što zbog svog neobičnog stajlinga, što zbog onoga što je imala da kaže. A evo šta je izjavila ekskluzivno za Tračaru. 

“Možda je kod vas, kod kojih nisam zabranjena, dobra stvar to što sam kod drugih zabranjena jer onda imate najčitanije tekstove”, našalila se Jelena, a potom se osvrnula još jednom na medijsku hajku čija je žrtva već godinama.

“Mislim da je zabranjivanje u 21. veku, u jednoj demokratskoj državi, skandalozno, jer zabranjivati nekoga ko nije ni kriminalac, niti je nešto loše učinio sem što se bavi muzikom je jedan veliki skandal i presedan. Treba da ih bude sramota.”

Odevna kombinacija o kojoj bruji cela nacija (foto: Instagram)

Ipak, njena svojevrsna pobeda je to što je interesovanje naroda za ono što ima da kaže i pokaže rekordno veliko, a to je još jedanput potvrdilo i njeno učešće u Zvezdama Granda. “Mislim da smo pokazali već sa prvom emisijom i rejtinzima da su džabe namešten rejting, veštačka izveštavanja i nameštene tabele. Nema laži, nema prevare.”

Pevačica je dodala i da su njoj mediji često lomili krila, pa će se potruditi da ona to isto ne učini takmičarima koji će se naći pred njom, a nešto vrede.

Povezane vesti

Back to Top