Prati nas

Intervju

Jennifer Aniston: Propuštamo život zbog društvenih mreža

Uživa bez društvenih mreža (Foto: Wenn)

Jennifer Aniston u novom intervjuu za slavni Vogue magazin otkriva zbog čega je nema na društvenim mrežama, izjednačavajući njihovu sveprisutnost sa duvanskom industrijom.

Holivudska glumica je, između ostalog, pričala o svojoj frizuri kao dugogodišnjem zaštitnom znaku, o tabloidima, ali i o njenom odsustvu sa popularnih društvenih mreža.

“Iskreno, kada pogledam oko sebe sve te ljude na telefonima, mislim da propuštamo toliko toga. I to je nešto što smo sami stvorili. Izjednačavam to sa duvanskom industrijom; dovoljno je teško biti dete, odrastati i tražiti sebe i bez dodatnog pritiska koji stvaraju društvene mreže.”

Lepa glumica požalila se na tehnologiju koja kontroliše ljude i njihove živote:

“Imamo previše ekrana: televizore, telefone, kompjutere… Brinem se da ispunjavamo dane nebitnim stvarima što nam otežava da se fokusiramo na sebe.”

Zvezda Prijatelja dala je i svoj komentar kada je njena prepoznatljiva frizura u pitanju.

“Ja sam stvorenje navike. Ne popravljam nešto što nije slomljeno, i ne obazirem se na mišljenja drugih ljudi,  ne zanima me ako neko želi da promenim frizuru ili boju kose. Volim Kalifornijske pramenove, osećam se prijatno. Imam prirodno talasastu kosu, tako da, kada je duža, mogu da je nosim ravnu ili uvijenu, i to je nešto što mi se dopada.”

View this post on Instagram

I'm happy to report that my Inner child is still ageless!

A post shared by Jennifer Aniston Fans (@jenniferanistononline) on

Kada je reč o njenom odnosu sa tabloidima, Jennifer kaže da mediji konstantno blate slavne ličnosti, što je veoma zbunjujuće.

“Ne razumem zašto to rade ljudima koji su tu da zabavljaju ostatak sveta. Ili kritikuju figuru, ili ljubavni život, ili to što neko bira da se ne ostvari u ulozi roditelja… Ne shvatam tu potrebu da se ljudi zlostavljaju na taj način. Možda će magazini koji se bave tračevima jednog dana nestati, ko zna. Ko je još verovao da će Donald Trump postati predsednik? Ja nisam, i definitivno više ne mogu ništa da predvidim.”

1 komentar

1 komentar

  1. Lorka

    16. 08. 2017. at 14:45

    Generalno žena je u pravu. Ja sam zavistan od Tračare npr. Ulazim na svakih 15 min , ponekad i na svakih 5 i čekam nove vijesti. Pritom se iznerviram jer se redovno desava da udjem posle par sati a ono stare vijesti. Poludim!Zato draga redakcijo, morate još da radite i da se širite i da izbacujete novosti na svakih 10tak minuta kako bi smo mi besposličari i obicni komentatori koji nemamo svoj zivot i koji pljujemo po ostalima iza malih ekrana mogli da čitamo i da ubijamo vrijeme. Kiss.
    P.S. ako mi neko iz redakcije ne kaže “Hvala” na ovu vjernost, ima tek da se naljutim jer cu da shvatim da niko iz redakcije ne čita komentare. A koja je svrha pisanja komentara ako se neko iza kompjutera..tamo negdje…ne valja po podu od smijeha…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top