Jessica Simpson tuže jer je tuđu bebu predstavila kao svoju

Sporna naslovna strana

 

Jessica Simpson, OK! magazin i agencija za distribuciju fotografija tuženi su od strane jednog bračnog para iz Luizijane.

Razog tužbe je objavljivanje fotografije njihovog sina, na nasovnoj strani magazina OK! objavljenoj 16. aprila 2012. godine, a putem koje se sugeriše da je beba sa naslovne strane beba pevačice.

“Ono što se desilo u ovoj situaciji jako je loše. Ovo je nešto što ne treba da se dešava. Naša želja je da saznamo zašto je do ovoga došlo i da utvrdimo ko je odgovoran”, kaže advokat bračnog para čije je dete na naslovnoj strani.

Inače, fotografije su nastale tako što je Christopher Hurst, otac bebe sa naslovne strane, poveo svoju stariju ćerku da se u jednom šoping molu fotografiše sa Jessicom. Dok su čekali u redu, jedan od ljudi bliskih Jessici mu je prišao i pitao ga je da li želi da pevačica pridrži njegovo dete i tako se slikaju, na šta je on pozitivno odgovorio nakon kraćeg premišljanja. Par meseci nakon toga, fotka je osvanula na naslovnoj strani pomenutog časopisa!

Pretpostavlja se da je Jessica za fotografije sa svojom navodnom bebom uzela više od 500.000 dolara, dok joj par traži odštetu od 75.000 dolara.

F.Y./Tracara.com
Foto: Okmagazine.com

Povezane vesti

Back to Top