Kako bi izgledao Cecin život da nije postala pevačica?

(foto: Instagram/craznatovic_official)
(foto: Instagram/craznatovic_official)

Razvojni put Svetlane Cece Ražnatović je poznat svima. Neosporan talenat i emocija u glasu na koju niko ne ostaje imun su je učinili jednom od najvećih zvezda na Balkanu tokom 90-ih, a tako je ostalo do danas.

Međutim, šta bi se desilo da, nekim slučajem sudbine, nije postala pevačica?

“Želela sam da studiram psihologiju i bila sam na odličnom putu, jer sam bila odličan đak i nisam imala nikakvih problema sa školom. Zbog toga sam planirala da upišem fakultet, a psihologija me je najviše privlačila. Verovali ili ne, ali sav ovaj uspeh u muzici i ogromna karijera i dalje nisu dovoljni mojim roditeljima. Oni mi nikada nisu oprostili to što nisam završila fakultet”, ispričala je folk diva u intervjuu za Blic. “Kažem im uvek, pa dobro, napravila sam veliku karijeru i ostvarila se na najbolji mogući način, ne moram da žalim… Ipak, to njima nije dovoljno.”

Iako za obrazovanje nikada nije kasno, Ceca se nikada ne bi vratila u školu. “Sada ne bih upisala fakultet, jer sve i da desetke dobijem niko mi ne bi verovao da sam učila. Rekli bi: ‘Ceca je kupila diplomu’. A i teško da bih sada mogla da se koncentrišem kao što sam mogla sa dvadeset.”

Na kraju razgovora za isti list, Ražnatovićeva je istakla kako je ponosna na svoju decu na tom planu. “Deca su mi odlični studenti. Veljko je posvećen učenju i večeras nije došao na koncert (prim. aut. misli se na koncert u Novom Sadu) zbog obaveza oko ispita. I Anastasija je odličan student.”

Najnoviju štampu u digitalnom obliku čitajte na Novinarnica.net

Povezane vesti

Back to Top