Search
Close this search box.

Karleuša: Kurte i Murte, sjašite s mene!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Selebriti runde, kada su svađe u pitanju više ne brojimo – ali recimo da je ovo stota, jubilarna između Jelene Karleuše sa jedne strane, i Dare Bubamare Saše Vidića sa druge strane.

Pop pevačica danas je putem Twittera poručila koleginici Dari i kreatoru da je „ne uzimaju u usta“ – na mnogo eksplicitniji način. Podsetimo, Dara već nekoliko nedelja svoju koleginicu proziva u medijima, dok je Vidić pre nekoliko dana vređao Karleušu i njenu majku Divnu.

„Jao, Radojka, od*ebi! Nisam ja kriva što izgledaš kao patuljasti tajlandski transvestit – loše odrađen! Ne kezi te veštačke zuve ka meni, nakazo! Budem li videla da je moje ime izašlo još jednom iz te šnaucer njuške, i krivično ću tražiti ona tri miliona koja sam dobila na sudu,“ napisala je Jelena u seriji tvitova ali tu se nije završilo.

„Nakači se tako skotina pa ne zna kad je dosta!!! Nesrećnica samo tako dospe u novine! Odjebi budaletino i marš na splav da pevaš za 200E! Da li će u ovoj zemlji svaki kurton da ima 5 minuta slave kačeći se za mene?!? Idite bre upristojite se, snimite za pormenu neki hit! MARŠ!“ dodala je ona, dok je u slučaju Saše Vidića bila daleko eksplicitnija.

Jelena se potom zapitala da li je ona magnet za budale i zašto se i Kurta i Murta kače za nju.

Na čijoj ste vi strani?

POSLEDNJE VESTI