Katie traži starateljstvo nad ćerkom!

Delovali su srećno: Tom i Katie

Nakon što je objavljeno da se jedan od najskladnijih holivudskih brakova raspao, stižu i nove informacije o samom razvodu!

Katie Holmes će zatražiti puno starateljstvo nad svojom ćerkom iz prostog razloga što ne želi da njena ćerka provede puno vremena uz sajentološku crkvu. Kako navode izvori sajta TMZ, Katie nikada nije bila u potpunosti posvećena sajentologiji, a sada se boji da bi Tom Cruise mogao da uvuče Suri u crkvu. Katie zbog toga traži i razumnu cifru alimentacije, stoji u papirima za razvod.

Sa druge strane, Tomovi advokati ističu da se nadaju da razvod neće imati “borbenih” odlika. “Nadam se da razvod nije borbenog tipa. Tom baš i nije osoba koja voli da se prepire sa nekim. I dalje razmišljamo koje advokate ćemo angažovati i moramo razmisliti o strategiji”, navodi Tomom advokat Bert Fields. Katie je angažovala dva advokata, koji će verovatno pokušati da izvuku dobar deo od njihovog zajedničkog bogatstva koje se procenjuje na 275 miliona dolara.

Porodica Cruise

“Ovo je privatan i lični trenutak za Katie i njenu porodicu. Njena najveća briga ostaje, kao i do sada, interes njene ćerke,” stoji u saopštenju Holmesove, dok je glumac izdao slično saopštenje: “Katie je podnela papire za razvod i Tom je veoma tužan i skoncentrisan na svoje troje dece”.

P.Ž./Tračara
Foto: Celebuzz

Povezane vesti

Back to Top