Kesha slagala da je bila seksualno zlostavljana!?

Više joj Paris i Nicole nisu potrebne (foto: Wenn)
Nova saznanja ne idu u prilog pevačici (foto: wenn)

Nakon što je pevačica Kesha podigla tužbu protiv svog producenta, čuvenog Dr. Lukea, za fizičko, psihičko i seksualno zlostavljanje, usledila je njegova kontra-tužba a zatim su se stvari dodatno zakomplikovale! Naime 2011. godine Keshu i Dr. Lukea tužio je njen bivši menadžer i tom prilikom, Kesha je pod zakletvom svedočila da je Luke nikada nije napastvovao niti joj naudio na bilo koji način!

Kako navodi sajt TMZ, zapisnik za tog svedočenja od pre tri godine, glavni je adut Dr. Lukeovog advokata u odbrani svog klijenta!

Keshin pravni zastupnik, advokat Mark Geragos, oglasio se povodom ovih navoda, vezanih za Keshino svedočenje.

„Ovaj novi pravni manevar Dr. Lukea me uopšte ne iznenađuje, jer je to očajnički i patetičan pokušaj da krivac sebe predstavi kao žrtvu! Kao što je navedeno u tužbi, Luke je u nekoliko navrata otvoreno pretio gospođici Sebert (Kesha), te je ona bila prinuđena da 2011. godine svedoči u korist svog seksualnog predatora. On se sada hvata za slamku i pokušava da porekne krivicu. Nažalost, ovo je često viđen slučaj, kada zlostavljane žene iz straha štite silovatelje. Luke je gospođici Sebert rekao da će joj uništiti karijeru ako ga ona prijavi. Pretio je čak i bezbednosti njene porodice! Zbog toga se ona nije usuđivala da sa bilo kim razgovara o onome što proživljava a kamoli da ga prijavi… Sve do sada!“ istakao je Geragos.

U kontra-tužbi, advokat Dr. Lukea naveo je da je Keshina tužba podignuta sa samo jednim ciljem – da uništi ugled slavnog producenta, a zatim raskine ugovor koji ima sa njim bez plaćanje odštete.

Jedva čekamo da saznamo ishod ovog suđenja!

J.V.M./TRAČARA

Povezane vesti

Back to Top

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.