Kim Kardashian bez trunke šminke na naslovnici španskog ‘Voguea’!

No filter (foto: Instagram)
No filter (foto: Instagram)

Kim Kardashian baš ume da zaintrigira masu. Nakon što je osvanula na naslovnici legendarnog muzičkog magazina Rolling Stone, nakon čega ju je izvređala i pevačica Sinéad O’Connor , sada je osvanula naslovnica španskog izdanja magazina Vogue, na kojoj rijaliti zvezda nema ni trunku šminke.

“Naslovna strana španskog Voguea! Odradili smo ovo snimanje bez imalo šminke. Jedva čekam da je svi vidite”, najavila je slavna Kim na Instagramu, fotografijom sa snimanja.

Dan kada će svet ugledati naslovnicu je stigao, a javnost je totalno bila iznenađena izgledom rijaliti zvezde, pa je Kim za fotografiju na kojoj je bez šminke i na kojoj na sebi ima samo džemper i veliki svadbeni prsten od supruga Kanyea Westa, dobila komplimente.

Pored pririodnog izgleda koji zaustavlja dah, Kim je za magazin govorila o privatnom životu, pa je otkrila da je imala veliki strah kada je njena ćerka North West bila izložena javnosti.

“Govorila sam Kanyeu da odrastanje pred kamerama neće ići tako lako za North. Molila sam se da sve bude u redu, jer zaista nisam znala šta će moja ćerka morati sve da trpi. Sada je već druga situacija i znam da će North umeti da se izbori sa medijskim pritiskom”, kazala je iskreno Kim.

Kim se i nije baš najbolje osećala na Met Gali ove godine (foto: Arhiva)

Takođe, Kim je bila otvorena i po pitanju svoje druge trudnoće, pa je za Vogue España otkrila koji joj je trenutak tokom trudnoće bio najteži.

“Bilo mi je užasno teško tokom Met Gale. Tada sam bila trudna dva meseca, i imala mučnine. Pokušavala sam da se hranim zdravo, pa sam jela pileću supu i salate. Na crvenom tepihu je bilo očajno jer me haljina toliko stezala da sam jedva disala. Bilo je teško tako veliku stvar držati u tajnsoti”, požalila se rijaliti zvezda.

Kim je pre tri dana prisustvovala dodeli nagrada ESPYS na kojoj je uručeno specijalno priznanje Caitlyn Jenner, kojoj je zvezda godinama bila podrška i čuvala njenu tajnu.

“Mnogo sam srećna zbog nje. Umem da se našalim sa Caitlyn da se ne ljutim na nju dok mi uzima šminkere i frizere, sve dok mi ne preotme stilistu”, rekla je gospođa West za eminentni magazin.

Povezane vesti

Back to Top