in

Kim Kardashian o onom čuvenom nagom selfiju: Bila sam u drugom stanju


(foto: Instagram/kimkardashian)
(foto: Instagram/kimkardashian)

Bio je to jedan od najpopularnijih selfija ikada, a Kim Kardashian je najzad otkrila šta se zapravo krije iza njene nage fotke o kojoj je brujao ceo svet.

Rijaliti zvezda se u martu 2016. godine fotografisala bez odeće u ogledalu, a intimne delove pokrila je crnim linijama. O njenom potezu oglasile su se tada mnoge poznate ličnosti, neki su je javno prozivali zbog toga što se kao majka skida na društvenim mrežama, drugi podržavali njenu odluku.

Pre nekoliko dana u emisji The View, supruga Kanye Westa otkrila je, međutim, da je u vreme kada je selfi nastao bila trudna sa sinom Saint Westom. „Bila sam u drugom stanju na toj fotografiji. Tek sam saznala da sam trudna i morala sam da se ponovo ofarbam. Zato sam pomislila: ‘Ovo mi je poslednja šansa za još jednu dobru fotku pre nego što mi se telo promeni’, te sam se fotografisala“, priznala je 36-godišnja majka dvoje dece.

Dodala je i da i dalje ne shvata zašto je njen nagi selfi izazvao toliku buru. „Zaista sam zaprepašćena što ljudi i dalje govore o tome. Pa videli su me golu 500 puta“, izjavila je Kim.