Kim Kardashian: Želim bebu!

U novom intervjuu za magazin Allure, Kim Kardashian otkrila je da želi da se ostvari u ulozi majke.

Pored izazovnog foto sešna, gde se gotovo gola slikala na plaži, Kim je govorila i o tome šta je čeka u budućnosti ali i o tome kakvo iskustvo nosi iz svog propalog braka.

“Da li želim da imam decu? Definitivno. Ali ne znam da li je to ono što mi je suđeno. Možda ću samo raditi, raditi, raditi i neću misliti o tome. Khloe me stalno zeza i pita da li želim da budem surogat majka njenom detetu. Ipak, mislim da ću sačekati još nekoliko godins. Razmišljaću o tome kada budem imala 35 godina, obećavam.”

Pogledajte kako je izgledalo venčanje Kim Kardashian.

Kim, koja se trenutno oporavlja od prljavog razvoda od Krisa Humphrisa, priznaje da se pokajala što je venčanje podelila sa fanovima. “Ovo iskustvo mi je definitivno pomoglo da shvatim da moram veze čuvati za sebe, kad god da odlučim da uđem u neku. Sada nisam spremna, ali kada dođe vreme za to, biću opreznija kada dođe do toga sa kim ću podeliti tu vest.”

Iako tvrdi da je sama, kruže glasine da se ponovo viđa sa bivšim momkom, Reggijem Bushom, a sudeći prema sajtu TMZ, njih dvoje su prošlog vikenda ručali u Beverly Hills hotelu.

Pročitajte sve o krahu braka Kim Kardashian.

Kim kaže da nije lako gledati snimak kraha njenog braka na televiziji. “Nije prijatno gledati. Teško mi je dok gledam samu sebe nesrećnu po prvi put u život. Mislim da sam ovime svojim neprijateljima samo dala priliku da budu glasniji. Ipak, moja emisija je ono što sam.”

foto: allure.com

Povezane vesti

Back to Top