in

Kim žestoko isprozivali zbog fotke kojom je odala počast žrtvama u Mančesteru

Kim ozbiljno iskritikovana (foto: Wenn)
Kim ozbiljno iskritikovana (foto: Wenn)

Nakon velike tragedije koja se u ponedeljak dogodila u Mančesteru posle koncerta Ariane Grande, mnoge zvezde uputile su poruke podrške porodicama žrtvama i povređenjih u eksploziji, a jedna od njih bila je i Kim Kardashian.

Kim je juče na društvene mreže postavila fotografiju u čast mlade pevačice i žrtava napada, koji je nazvala ‘nerazumnim i srceparajućim’.

(foto: Screenshot)
(foto: Screenshot)

„Ne mogu da zamislim strah i agoniju kroz koju prolaze roditelji koji tragaju za svojom decom. Koncerti bi trebalo da budu mesto na kom se opuštaš i zabavljaš. Staršno je ne osećati se bezbedno na ovom svetu. Moje srce ide Ariani Grande, volim te“, napisala je rijaliti zvezda pored fotografije na kojoj nasmejana pozira na nekom događaju sa pevačicom.

Iako je imala možda dobre namere, ovaj post izazvao je burne reakcije na društvenim mrežma. „Smešno, neiskreno i nebitno. Kako je ova tvoja fotka iz noćnog kluba (i verovatno fotošopirana kako bi izgledala dobro) na bilo koji način prikladna nakon današnjih događaja? Ovde se uopšte ne radi o jednoj osobi iako je ona pop zvezda. Ljudi su poginuli. Nikada ne prestaješ da razočaravaš“, stoji u jednom od komentara.

„Nema nikakve poente postaviti fotografiju sebe sa Arianom. Trebalo je da samo napiše status. Ali ne, ona pronalazi novi način da uključi i sebe. Tipično za Kim Kardashian, napisao je drui korisnik.

„Ova idiotkinja je postavila fotografiju sebe na kojoj se smeje pored Ariane Grande i to nakon svega što se danas izdešavalo. Nekako sve mora da se vrti oko nje“, još jedan je od zlobnih komentara.

Nakon brojni prozivki na neprimerenu fotogtafiju, Kim je obrisala sa Twittera i Instagrama.

Rijaliti zvezda nije bila jedina koja je na društvene mreže nakon napada u Mančesteru postavila fotografiju sa Arianom. To su uradile i Miley Cyrus i Jennifer Hudson.

https://www.instagram.com/p/BUa6R15hV48/