in

Kristinina mama progovorila o traumama svoje ćerke

(foto: Screenshot)
(foto: Screenshot)

Kristina Čanković šokirala je sve farmere i gledaoce kada se jedne noći probudila uz vrisak. Ukućani su odmah predpostavili da je članica grupe Luna bila zlostavljana.

„Sa 14 godina sam doživela strašnu stvar, neću da pričam o tome jer je to moja životna trauma zbog koje vičem noću“, priznala je pevačica u rijalitiju, pa su ostali ukućani odmah posumnjali da su je zlostavljali roditelji. Tim povodom oglasila se i njena majka.

„Kristina je naše starije dete. Mi imamo dve devojke, koje su mažene i pažene, mezimice u svojoj porodici, tako da su lažne bilo kakve priče o tome da smo je zlostavljali. Ona je sama rekla da ne želi da otkriva detalje svojih trauma i zato ni ja ne želim da pričam na tu temu. Možda jednog dana otkrijemo sve. Kristina je sama po sebi interesantna i mislim da se već snašla na imanju. Svakome bi teško palo daje odjednom u drugačijem okruženju, da spava sa više od 20 ljudi u istoj prostoriji, ali ona je prilagodljiva, tako da mislim da neće imati problema tokom boravka na imanju“, rekla je Marija Čanković, majka farmerke za Kurir.