Prati nas

Šokantno

Kristinina mama progovorila o traumama svoje ćerke

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Kristina Čanković šokirala je sve farmere i gledaoce kada se jedne noći probudila uz vrisak. Ukućani su odmah predpostavili da je članica grupe Luna bila zlostavljana.

“Sa 14 godina sam doživela strašnu stvar, neću da pričam o tome jer je to moja životna trauma zbog koje vičem noću”, priznala je pevačica u rijalitiju, pa su ostali ukućani odmah posumnjali da su je zlostavljali roditelji. Tim povodom oglasila se i njena majka.

“Kristina je naše starije dete. Mi imamo dve devojke, koje su mažene i pažene, mezimice u svojoj porodici, tako da su lažne bilo kakve priče o tome da smo je zlostavljali. Ona je sama rekla da ne želi da otkriva detalje svojih trauma i zato ni ja ne želim da pričam na tu temu. Možda jednog dana otkrijemo sve. Kristina je sama po sebi interesantna i mislim da se već snašla na imanju. Svakome bi teško palo daje odjednom u drugačijem okruženju, da spava sa više od 20 ljudi u istoj prostoriji, ali ona je prilagodljiva, tako da mislim da neće imati problema tokom boravka na imanju”, rekla je Marija Čanković, majka farmerke za Kurir.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Šokantno

To Top