Prati nas

Bizarno

Ljubomoran! Haris Berković hteo da bije Milana Stankovića zbog Rade Manojlović?!

Nije tajna da Haris Berković važi za ljubomornog momka i da štošta zamera svojoj devojci Radi Manojlović!

Ona je starija od njega, ima više iskustva na estradi, a i jako je lepa i zgodna i uz to uspešna, te ne čudi što njen dečko strepi da će mu je neko oteti!

Međutim, Rada nikada nije davala Harisu povoda za konkretnu ljubomoru! Devojka je posvećena samo njemu i ne krije da joj je u vezi sa njim idealno, međutim, kako VIP EXKLUZIVU prenosi izvor blizak ovom paru, Berković ima pik na Milana Stankovića, bivšeg momka svoje drage!

“Haris je bukvalno alergičan na Milana, sav se naježi kad ga Rada pomene. A opet, Rada posle toliko godina Milana gleda samo kao prijatelja i nekog s kim je provela divne trenutke. Zbog toga ga često hvali kako je fin i dobar momak, a uz to i talentovan, vredan i ambiciozan,” objašnjava izvor i nastavlja:

“Harisa izluđuje što Rada Milana, kad god ga neko pomene, hvali na sva usta. Te dobar je, te pažljiv, te nema mu ravnog u poslu… Smeta mu to i nije mu svejedno. Jednom prilikom, kada je Rada na sva usta pričala samo hvalospeve o Milanu, Harisu je pao mrak na oči! Rekao joj je da će prebiti Milana jer mu se smučilo da sluša o njemu! Osetio se kao da se Rada i dalje viđa sa bivšim na kvarno! Baš se razbesneo, prosto nije mogao da suzdrži ljubomoru, pa je Radi zabranio da uopšte pominje bivšeg momka, a kamoli da ga hvali. Rada mu je naravno objasnila da nema razloga da pravi scene, niti da sumnja u nju jer je Milan odavno završena priča, međutim, Haris je ostao pri stavu da ne želi da njegova devojka konstantno hvali bivšeg momka,” završava izvor VIP EXKLUZIVA.

Rada godinama nije sa Milanom

Rada Manojlović bila je dugo u vezi sa Milanom Stankovićem s kojim se upoznala na turnejama Zvezda Granda na koje su zajedno išli. Njih dvoje su raskinuli 2013. godine kada se spekulisalo da ga je pevačica varala, međutim, njih dvoje su ostali u dobrim odnosima i dan-danas imaju samo reči hvale jedno o drugom, a kao razlog raskida navode da je prosto došlo do prezasićenja, te da im je oboma trebalo da svako krene svojim putem.

1 komentar

1 komentar

  1. Djomla

    23. 02. 2020. at 21:25

    Pavijan bosanski, koga će ovaj da bije, cccc, ko sve umislio da je baja

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Bizarno

To Top