Search
Close this search box.

Luka Lazukić želeo da Nataša ponovo ostane trudna

Nije znala šta ju je snašlo

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nije znala šta ju je snašlo

Saga o odnosu Luke Lazukića i Nataše Bekvalac nastavlja se u dnevnim tabloidima i poprima elemente naučne fantastike, pa tako jedan piše da je suprug pop pevačice tražio da ona ponovo ostane u drugom stanju, samo mesec dana nakon što je rodila kćerku Katju.

„Kada je Nataša saopštila Luki da ide kod kuma i saradnika Alena u studio da snimaju nove pesme, on se unervozio i pokušao da je uveri da joj odluka nije pametna. Govorio joj je da joj je rano da se vrati na posao jer se tek porodila i da treba da brine o njihovoj ćerki Katji zato što je dobra majka i takva treba da ostane. Takođe joj je rekao da je potrebna u kući i da ne može da podnese kada je drugi muškarci gledaju na nastupima, a da on nije tu,“ kaže izvor za beogradske medije i dodaje:

„Bekvalčeva je pokušala da mu objasni da im ponestaje novca i da je prinuđena na to da što pre mora da završi nove pesme i vrati se na scenu. Nakon njenog odgovora, on je zbog ljubomore pobesneo i izvikao se na nju. Nije joj dozvolio ni da dovrši rečenicu, a već je postao agresivan. Prvo je počeo da joj zamera što je zaljubljena u ćerku Katju, a onda joj je rekao da pod hitno moraju da naprave drugo dete.“

Pročitajte šta je Natašin prvi suprug, Dača Ikodinović, navodno izjavio nakon šokantnog događaja.

„Navodno, on ne želi da među njihovom decom bude velika razlika u godinama i da je sad pravi čas da porade na tome. Nataša je bila u šoku. Pokušala je da mu objasni da nije prošlo ni dva meseca od porođaja i da je prerano, a uz to im ni finansijska situacija nije na zavidnom nivou. Nedavno mi se žalila: „Prisiljavao me je da pravimo bebu, ne mogu više da ga podnesem.“ Na kraju joj je priznao da je ljubomoran kad peva i da mu je namera da je drži samo pored sebe,“ kaže pevačicina prijateljica i ističe da je haos nastao posle njihove svađe oko deteta.

„Luka je okrenuo Nataši leđa, zalupio vrata i otišao. Ona je uplakana posle toga otrčala u studio. Posle nekoliko sati nastao je haos, kada ju je on prebio,“ završava izvor.

Natašin PR tim potvrdio je sve ovo: „Istina je, ali ne bismo ništa da iznosimo javno dok Nataša prolazi kroz težak period.“

POSLEDNJE VESTI