Masakrirao cimera iz zatvorske ćelije i njegovom krvlju ispisao imena pevačica na zidu

A photo posted by CECA (@craznatovic_official) on

Monstrum i dvostruki ubica iz Niša M.J. zaklao je svog cimera R.Š. u Padinskoj skeli, gde su služili zatvorsku kaznu. Osuđenik je svog cimera isekao žiletom od uveta do uveta, potom mu je iščupao jezik, i odgrizao deo lica. Da cela stvar bude bizarnija, ceo ovaj zločin je izazvan zbog neslaganja oko muzike koja se pušta u ćeliji. Ubica M.J. nije se tu zaustavio, već sa krvlju koja je šikljala iz vrata R.Š. ispisao je po zidovima ćelije Ceca i Jeca, prenosi izvor iz Kurira.

“Prema prvim rezultatima istrage, motiv napada M.J. u noći između utorka i srede bio je to što mu se nije dopadala muzika koju je R.Š puštao u ćeliji. Zbog toga pretpostavljamo da su imena koja je ispisao zapravo imena pevačica Svetlane Ražnatović i Jelene Karleuše”, navodi sagovornik pomenutog lista.

Prizor je bio stravičan kako su opisali zatvorski stražari kada su došli do ćelije u kojoj su M.J. i R.Š. boravili dva meseca.

“M.J. je mirno sedeo na svom krevetu, iako su pod i zidovi bili potpuno poprskani krvlju ubijenog R.Š., koji je ležao na podu, prerezanog vrata. Nije pokazivao nikakve emocije. Prokomentarisao je da ne treba da se opterećuju jer je ‘Š. nebitan lik koji nije zaslužio da živi'”, navodi dalje izvor i dodaje da su mnogi ovaj slučaj povezali sa Hanibalom Lektorom, psihopatom iz horor filma Kad jaganjci utihnu.

R.Š., služio je kaznu od skoro pet godina zbog nekoliko razbojništva. M.J., bio je na odsluženju kazne od 40 godina u kazneno-popravnom domu u Beogradu, pre 6 godina nožem je ubio bivšu devojku D.J., zatim komšiju A.K. za kog je sumnjao da je njen novi dečko.

Ovim povodom oglasila se i Jelena Karleuša na Twitteru. 

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

Povezane vesti

Back to Top