Search
Close this search box.

Milan Stanković: Ne volim napucane devojke koje laju po mrežama!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Otvoreno o svemu za Tracara.com

Nakon višegodišnje medijske izolacije, talentovani Milan Stanković napravio je pravu pometnju sa svojom novom povratničkom pesmom Od mene se odvikavaj. Za Tracara.com šarmantni Milan je otvoreno pričao o svom odnosu prema Grandu, odnosu sa bivšom devojkom Radom Manojlović, kakve devojke voli, a kakve ga nerviraju i još o mnogo čemu….

U nastavku teksta pročitajte o čemu smo pričali sa Milanom! :)

***************************************************************

Kako si zadovoljan kako tvoj novi singl prolazi kod publike?

Oduševljen sam! Rezultati govore sami za sebe – pesma Od mene se odvikavaj je po svim brojkama i merlilma zasenila sve objavljene pesme u ovom periodu. Za par nedelja smo prešli milionsku gledanost, najlajkovanija i najslušanija je od svih pesama na Radijskom festivalu. Dobio sam na Kraljevskom festivalu nagradu za singl godine. Zvuči kao hvalisanje, ali valjda je logično i normalno da se ne stidim ovako lepih činjenica.

Na tvom FB profilu stoji Michael Jacksonova fotografija umesto tvoje. Čime te je ovaj umetnik najviše impresionirao?

Postavio je granice u ovom poslu preko kojih niko nije otišao. Imao je najnegativniju medijsku sliku, osporavan je po svakom pitanju, ali je njegova harizma nadjačala sve okolnosti, a takva medijska slika nije sprečila milione da ga vole i poštuju. Oduvek je važio za dete u telu čoveka, emitovao je samo ljubav i dobro, a vraćano mu je najgore. Takođe, potvrđuje činjenicu da se zvezda rađa, ne postaje. No, da se intervju ne pretvori u članak o kralju popa, zaustavimo se ovde.

Promenio si frizuru, promenio si muzički pravac, raskinuo si sa devojkom… Da li ovaj period posmatraš kao neko potpuno drugačije, novo poglavlje u životu?

Ne, jer je svaki dan novo poglavlje. Moj muzički pravac je pop i apsurdno je ograničavati moj dijapazon mogućnosti. Ponosan sam što podjednako pevam sevdalinke, rok i svoju muziku. Potrebno je da se osvestimo što se žanrova tiče: Rihanna na svojim albumima ima pesme koje su čist hip hop, zatim mnoge haus hitove, r’n’b, engleski rok, pa čak i folk zvuk sa Barbadosa. Ona zbog toga nije ni istripovani andergraund, niti seljanka, kantri folkerka. Neka tako bude i kod nas.

Milan kaže da je navikao na pogrešne zaključke kada se radi o njemu…

Kakve uslove bi trebalo da ti ponude čelnici Grand produkcije, da bi se ponovo priklonio njihovom taboru?

Za svoju slobodu sam platio vrednost jednog dobrog stana u Beogradu. Posle zabrana i svih ružnih stvari koje su mi priređivane, pristao sam i na to, samo zato što istina i moral nisu na prodaju. Žao mi je što ni dan danas narod nije shvatio pravo stanje stvari, ali navikao sam na pogrešne zaključke.

Saznali smo da si pre nekoliko meseci snimao spot u Španiji, sa jednim stranim izvođačem. Da li će i kada će taj projekat ugledati svetlost dana?

Tako je, moram napomenuti da to nije nikakvo probijanje na strano tržište. Takve priče našem narodu mogu da plasiraju samo oni koji nikada nisu imali iskustva sa produkcijama van naših granica. Pesma Marisol je poklon mojim inostranim fanovima i lepa saradnja. Pojaviće se kada pravno i produkcijski sve bude regulisano.

Mnogi tvrde da je tekst nove pesme posvećen Radi? U kakvim ste sada odnosima?

Marina Tucaković je uspela da, inspirisana mojom situacijom, napiše emotivan i iskren tekst u kom se pronalaze svi koji su voleli. Naravno to je jedna od najličnijih pesama u karijeri, pa u njen uspeh nisam sumnjao. Sa Radmilom nisam, niti ću ikada biti neprijatelj.

Da li si sada zaljubljen ili si posvećen samo poslu?

Trenutno nemam vremena ni za spavanje. Ako neko ne veruje, postaviću spisak svih stvari koje sam u poslednjih dvadesetak dana obavio. Posao, fanovi, nastupi, mediji, po tri, četiri snimanja dnevno, sve me je sačekalo i tempo je ubitčan. Ali to sam birao i želeo, ne mogu se žaliti. Kada završim sa histerijom oko pesme, albumom, turnejom, opet bih malo da stanem, ogrnem kaput od predrasuda i živim samo svoj život.

Imaš vrlo verne fanove, da ne kažemo opsednute, šta je najluđe što je neko uradio za tebe?

Dovoljno je ludo što prelaze hiljade kilometara da me sretnu, dođu na nastup. Trenutno po celom svetu putuje moj prvi intervju posle medijske zabrane, i oni tu ostavljaju svoje poruke. To je jedno u nizu izneneđenja i projekata koje mi priređuju. Da ne govorim o crtežima, promocijama, snimcima i ostalim znacima pažnje i ljubavi koju mi nesebično daruju. Njih 125.000 samo na Fejsu su moja oaza dobrote  i okrenut sam isključivo njima. Uz njih, u mom životu će uvek biti ljubavi.

Koji detalj je najseksi na ženi, a šta te najlakše odbije?

Odbija me stav moderne ženske kučke. Hahaha, znate na šta mislim? To su one napucane što laju po društvenim mrežama, sve imaju isto naduvana usta, na fotkama furaju namršten pogled ispod tetoviranih obrva i liče na babune. Srećom, mene takve nikada neće ukapirati, već me vole mlade, nežene, suptilne devojke mirišljave kose i pitomog pogleda. Takve uvek biram.

Ne voli „moderne ženske kučke“!

Koju muziku i izvođače obožavaš, a šta ne možeš nikakao da slušaš?

Nikako ne mogu da slušam muziku koja ne pomera, ne dira prstom u oko i pevače koji šapuću. Kao vrhunske zvezde volim Beyonce i Michaela Jacksona. Oni su takođe device u horoskopu! Na mojoj plejlisti je svašta: Tinie Tempah, Ellie Goulding, Dino Merlin, Britney Spears, Mariza, Azis, Ceca, Emelie Sande, Tyga, Bruno Mars, Jessie J…  Samo budale se okuju žanrovima.

Bez kog komada garderobe ne možeš da zamisliš jedan dobar autfit, a šta nikada ne bi poneo?

Moda je igra i ne doživljavajte sebe previše ozbiljno i opasno ako je pratite. Slepo pratiti trend i uklapati sebe u izgled ljudi na Tumblr fotografijama ili modnim blogovima je apsurdno. To je imitacija života. Prosto, ako niste odrasli uz punk na ulicama Londona, samo ćete biti parodija tog stila. No, dosta popujem, moj odgovor je: stav i samopouzdanje su osnovni modni detalji bez kojih vam najbolje krpe ne znače ništa.

Uvek si u stanju da iznenadiš svoju publiku, šta nam spremaš za naredni period?

Neka to bude iznenađenje.

 

Redakcija Tracara.com

POSLEDNJE VESTI