Milan Stanković obukao monašku odoru, postao iskušenik u crnogorskom manastiru?

SAZNAJ KO POBEĐUJE
U SURVIVORU PRE SVIH

Prijavi se za naš newsletter da saznaš sve!

Milan Stanković odlučio je da svoj život promeni iz korena i postao je iskušenik manastira Podmaine u Budvi.
Stanković je boravio u konaku ovog poznatog manastira, koji još zovu i Podostrog, s prijateljem, a vreme je koristio za učenje, čitanje molitvi, ali je i pomagao monasima oko imanja, stoke… „Videla sam ga nekoliko puta u manastiru. Jedva sam ga prepoznala jer je bio obučen kao monah, sav u crnom. Pustio je i kosu i bradu,“ ispričala je sagovornica jednog dnevnog lista koja, kako kaže, često odlazi u ovaj manastir da bi pronašla mir.

„Čula sam da se priprema za iskušenički, a kasnije, ako ne odustane u međuvremenu, i za monaški život. Kažu da je na dobrom putu jer ga sve zanima i odlučan je da istraje u tome,“  kaže ona.

„Milan izgleda potpuno drugačije od onoga na šta smo navikli. Ne farba više kosu, nema frizuru, šminku i sve ono po čemu je bio poznat svih ovih godina na javnoj sceni. Doživeo je potpuni preobražaj i nekako kao da je pronašao smisao života i duševni mir koji mu se odražava i na licu,“ rekla je sagovornica koja je insistirala na anonimnosti.

Kako kaže, nije manastir Podmaine jedini u kojem je videla nekadašnjeg predstavnika Srbije na Evrosongu. Gotovo da nema manastira u Crnoj Gori u koji ovaj mladi Obrenovčanin nije kročio.

„Videla sam ga i u budvanskom manastiru Stanjevići kada je dolazio mitropolit. Uživao je u službi i liturgiji,“ ispričala je sagovornica.

POSLEDNJE VESTI