Prati nas

Foto

Milica Pavlović predstavila Deichmann kolekciju obuće

Milica Pavlović Promo

Muzička zvezda Milica Pavlović svojim upečatljivim stilom inspirisala je novu Deichmann kolekciju za sezonu jesen/zima 2019/20, koja je večeras ekskluzivno predstavljenja u poznatom beogradskom klubu Kasina.

“Velika je privilegija sarađivati sa svetski poznatim brendom, posebno kada je reč o cipelama koje zauzimaju posebno mesto na mojoj listi modnih komada. Za kakvu god odevnu kombinaciju da se odlučim, trendi par cipela je taj element koji je čini posebnom i izdvaja, doprinosi efektnom izgledu i definiše priliku za koju je pogodna,” ispričala je pevačica i onda otkrila detalje kolekcije.

“Moja nova Deichmann kolekcija prati ritam moderne žene, pružajući joj raznolik izbor modela obuće, koju može nositi tokom svih dnevnih aktivnosti, od jutra do večeri. Užurbani tempo, kakvim danas živimo, zahteva upravo takvu kolekciju koja priliči svim modnim transformacijama sa kojima se susrećemo na dnevnom nivou.”

Milica govori o kolekciji Promo

Ishod ovog jedinstevnog partnerstva predstavlja kolekcija pod nazivom Milica Pavlović za Deichmann, koja naglašava četiri različite kategorije obuće, kojima nas je Senorita obradovala ove sezone.

Kolekcija je sada dostupna u svim DEICHMANN prodavnicama u Srbiji. Takođe možete da je pogledate i na www.deichamnn.com.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Foto

To Top