Mirka Vasiljević planirala trudnoću

Mlada glumica Mirka Vasiljević, koja je sve šokirala kada je prošle godine ostala u drugom stanju, juče je u emisiji Ivane Baltić izjavila da je trudnoća bila planirala.

Trudnoću sam planirala, odnosno još dok sam bila mlađa razmišljala sam kako bih volela kvalitetno da provedem ostatak života, da imam uslove da podižem dete, podrazumeva se i partner… U 21. godini mi se sve poklopilo.kaže glumica koja sa dečkom Vujadinom Savićem ima sina Andreja. Njih dvoje još uvek nisu u braku, iako planiraju da se venčaju. “Kad sam zatrudnela nisam htela da se bavim organizacijom svadbe jer to iziskuje mnogo vremena. Sam „papir“ mi ništa ne znači, mogu da ga zagubim po kući. Sutra može da služi ako dođe do razvoda.”

Mirka kaže da je svesna činjenica da će se Vujadin i ona često seliti. “Mislim da ćemo se često seliti, bićemo nomadi, čergari, u pozitivnom smislu. Svojih karijera se ne odričemo, a ja sam na posao htela da se vratim već u januaru. Morala sam da sačekam da se uklope svi glumci i vraćam se u aprilu na scenu Pozorišta Buško Buha. U Francuskoj nisam išla po restoranima, nego sam kuvala domaću hranu, a posle porođaja nastavila sam zdravo da se hranim.”

Povezane vesti

Back to Top