Mirna Nađ: Razvodim se da Jelena ne stvori mom detetu traume kao svojoj deci

(foto: Screenshot/prva.rs)
(foto: Screenshot/prva.rs)

Nakon medijske pompe koja se stvorila oko javnog istupanja Jelene Nađ, koja je želela da državni organi, pod pritiskom medija, izvrše svoj posao i nateraju njenog bivšeg supruga, proslavljenog fudbalera Alberta Nađa, da isplati zaostale alimentacije za njihovo troje dece, desio se novi skandal vezan za ovu porodicu. Naime, Mirna Nađ, sadašnja Albertova supruga, podnela je papire za razvod braka.

Jelena Nađ je u tome videla još jedan pokušaj da se njen bivši suprug pred sudom predstavi kao socijalni slučaj i izbegne plaćanje alimentacije, ali je to Mirna porekla.

“Zajedno smo seli, porazgovarali i doneli to rešenje. Smatramo da je to najbolje za nas. Mi drugo rešenje, nažalost, nismo imali. Sve ovo je propraćeno medijski mesec dana, a ja prolazim taj pakao 4 godine. Dana nije bilo, a da nije bila prisutna u našim životima”, započela je svoju ispovest modna dizajnerka pred kamerama Exkluzivakriveći Jelenu Nađ za raspad braka. “Nemamo drugi način da zaštitimo najpre naše dete, a potom i mene samu. Ja detetu trebam zdrava i srećna, kao i da dete uživa sa ocem, koji je, hvala Bogu, zdrav i živ.”

(foto: Screenshot/prva.rs)

Mirna se prisetila i prvog susreta sa Jelenom Nađ koji je, kako kaže, bio traumatičan za nju i njenu, tada 4-mesečnu, ćerku. “Da li vi smatrate da je susret slučajan ako vas neko čeka isped vaše zgrade i da vašoj bebi viče da je ustaško kopile? Urlala je, a ja sam pokušavala da smirim tako malo dete jer je neka žena urlala na njega. I sa tako malim detetom, Albert i ja odlazimo u policiju. Šta će to meni više u životu? Takođe, poruke. To je nešto toliko strašno da ne mogu ni da izgovorim šta majka troje dece želi jednom detetu. Ona ne štiti svoju decu tako što izlazi u medije i priča najstrašnije stvari o njihovom ocu. Ja ne želim da sutra moja Helena takve stvari prolazi.”

Modna kreatorka je dodala i da nikada ne bi tako nisko pala zbog novca kao Jelena. “Dokle god je živ i zdrav, i želi da viđa dete, moći će da ga vidi. Ne interesuje me da li će imati da da detetu za kiflu ili za najskuplje čizme. Ja ću zaraditi sa mojih 10 prstiju koliko nam treba. Uostalom, zar nam nisu oni, Albert i Jelena, dali najbolju sliku o novcu i šta je novac.”

Mirna je porekla Jelenine navode da je Albert i nju tukao, kao i da je to jedan od razloga razvoda, i dodala da je dete kod nje tokom brakorazvodne parnice, ali da Alberta viđa svakodnevno.

Nakon emitovanja emisije, Jelena Nađ je uputila javnu poruku Mirni Nađ.

jelena nadj

Povezane vesti

Back to Top