in

Mustafa optužuje Eminu Jahović da nije podobna majka?! Bivši supružnici na sudu

Pevačica Emina Jahović nedavno je pokrenula pred sudom spor protiv bivšeg supruga Mustafe Sandala, zbog neisplaćenih, alimentacija, a sada je on pokrenuo kontra tužbu i traži starateljstvo nad sinovima, prenose mediji.

Prema pisanju domaćih medija, Mustafa na sudu zastupa stav da Emina nije „podobna majka”.

Turski pevač navodno u tužbi navodi da je njegova bivša žena više vremena posvetila kozmetičkoj liniji nego sinovima, kao i da o mališanima umesto majke brinu dadilje.

„Mustafa je poludeo kada mu je stigla Eminina tužba za neisplaćene alimentacije. On je posle razvoda novčano pomagao Emini i deci, ali je prestao kada je shvatio da ona zarađuje više od njega! Emina mu od tad nije tražila ni evro, ali je nedavno presekla, tužila ga i o tome govorila za medije,“ rekao je neimenovani izvor i dodao da bivši supružnici razgovaraju samo preko advokata:

„Mustafa ne želi nikakav kontakt sa Eminom, pa je rekao advokatu da hoće i on nju da tuži. Sandal je u tužbi naveo da je Emina nemarna majka, jer sinove ostavlja s dadiljama, dok ona putuje i sve vreme posvećuje kozmetičkoj liniji. Zato hoće da joj uzme starateljstvo.“ završio je ovaj izvor, piše Pink.rs.