Najžešća svađa Jelene Karleuše i Viki Miljković do sada (VIDEO)

Svađa Viki i JK od 10 minuta (foto: Screenshot)

U sinoć emitovanoj emisiji Zvezda Granda bili smo svedoci do sada najžešće svađe među članicama žirija Jelenom Karleušom i Viki Miljković. Prozivke su prštale na sve strane, i kolegenice su se najdjačavale međusobno, trudeći se da što više uvrede jedna drugu.

Sve je počelo kada je Karleuša takmičenje uporedila sa fudbalskom utakmicom, a članove žirija sa fudbalerima, te je sebi dodelila ulogu Ronalda, Marija Šerifović i Aca Lukas su Messi, Bosanac ‘legenda sa klupe koji povremeno uđe na teren’, Ana Bekuta je ‘standardno dobar bek’, dok je Viki pripala uloga ‘nebitnog sakupljača lopti’. “Mi ovde imamo samozvanog Ronalda kao što imamo samozvanu divu. Ja ne znam ko je nju prozvao diva”, odgovorila je na prozivke Miljkovićeva i započela svađu koja je trajala skoro 10 minuta.

I Marija je pokušala da smiri kolegenicu (foto: Screenshot)

Jelena je svoju popularnost i svoju titulu obrazložila rečima: “Ja sam diva zato što imam koncerte o kakvim ti možeš da sanjaš, zato što imam milione fanova, a ti ih nikada nećeš imati, ja sam diva zato što sam ja svetska zvezda koja se pojavljuje u svetskim medijima, a ti ne možeš da se pojaviš ni u šabačkom tržnom centru da eventualno otpevaš nešto”, vikala je pevačica i poručila: “Nemoj sebi više nikada da si dala pravo da da se obratiš divi a da je nisi pitala da li možeš da joj persiraš ili per tu”. Dodala je i da joj diže rejting jer joj posvećuje i više pažnje nego što ona realno zaslužuje.

U svađu se umešala i Ana Bekuta kojoj je Viki odbrusila: “Ti gospođo ministarko ćuti, Mrka je imao ministarsku fotelju, ti si običan pevač“, a strasti su pokušali sa smire i direktor Saša Popović i Marija koja je u jednom trenutku uzviknula: “Prestanite obe smesta”. Prepucavanje se, međutim, nastavilo, a kako je ova žustra rasprava izgledala pogledajte na snimku (na 00:39:18).

Povezane vesti

Back to Top