Search
Close this search box.

Nakon ove fotke više nikada nećete poželeti da ugradite silikone

(foto: WENN)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: WENN)

Devojke i žene širom sveta se osećaju nesigurno zbog svog poprsja. Zato se mnoge odlučuju za plastične operacije, tj. ugradnju silikona. Ali nakon ovih fotografija, sigurni smo da ćete dva puta razmisliti pre nego što zakažete termin kod hirurga.

Katie Price je poznato TV lice i model. Kako bi izgledala što izazovnije pred kamerama, ugradila je silikone u grudima, a za to je platila visoku cenu. Njen torzo je sada prekriven ogromnim ožiljcima koji ne mogu da se uklone plastičnom hirurgijom. Zbog ogromne razlike u veličini (prešla je iz 32B u GG), bile su neophodne čak 4 dodatne operacije kako bi bradavice bile na pravom mestu. Ona je savšen primer da veće poprsje ne garantuje savršen izgled.

(foto: WENN)

Silikoni mogu biti opasni, jer telo na njih deluje kao na strano telo, te daje sve od sebe da ga izbaci. Ova reakcija može biti opasna po život. Pored toga, posle operacije postoji mogućnost otežanog dojenja bebe.

Prosečan rok trajanje jednog silikona jeste 10 godina. Nakon toga je neophodno da se zameni, što znači da ponovo morate da prolazite kroz operaciju pod punom anestezijom, sa svim rizicima koji idu uz nju, ali i još jedan novčani trošak.

(foto: XPOSUREPHOTOS.COM)

Veliko poprsje zaista deluje izazovno, ali razmislite dobro pre nego što se odlučite za neki drastični korak.

POSLEDNJE VESTI