in

Neda Ukraden pred hapšenjem? Ćerka je drži zaključanu u kući!


Proglašenje vanrednog stanja zbog pandemije korona virusa najviše je pogodilo one koji imaju preko 65 godina jer im je kretanje van kuće strogo zabranjeno, a među njima se našla i pevačica Neda Ukraden!

Ona ima već 69 godina, tako da spada u one visokorizične, koji usled nepažnje, vrlo lako mogu da se zaraze ovim opakim virusom koji je u celom svetu odneo na hiljade života.

Neda, međutim, važi za i te kako stabilnu i vitalnu osobu koju ne drži mesto, pa joj sve ovo teško pada! Čak je toliko nervozna da želi da prekrši mere koje je Vlada Srbije propisala, ali je u tome sprečava ćerka. Kako nam izvor prenosi, Nedu njena jedinica drži pod ključem jer je u strahu da će pevačica izaći na sopstvenu odgovornost!

2Neda Ukraden je žena koja je stalno u pokretu. Nastupa, snima, gostuje po emisijama, putuje, redovno igra tenis. za nju su ove zabrane kao da je u zatvoru, zaista joj nije lako,“  započinje izvor za SCANDAL! i dodaje:

„Samo plače, kuka da izađe napolje, viče, čupa kosu, a ćerka je kumi i moli da se smiri i strpi! Rekla joj je: Mama, pa zar treba na sve ovo još i da te uhapse ili da te zaključaju u karantin?! Nemoj mi stajati na muku, brinem i za tebe, imam troje dece! Plašim se svega ovoga, molim te, budi razumna! Dobićeš tri godine zatvora! Znam da ne smeš sada da viđaš unuke, ali svi moramo da poštujemo propise ako mislimo da sve ovo brzo prođe! Doneću ti sve što ti je neophodno i ostaviću ti pred vratima, samo te molim da se urazumiš! Nemam drugi način da te spasem osim da te držim zaključanu, pa ti kukaj do mile volje,“ prepričava naš izvor i dodaje:

„Neda se kao malo smirila, ali baš ima problem, žena s tolikom energijom da sedi danima kao neka penzionerka, ma to je za nju kao preki sud,“ završava izvor za SCANDAL!, a i Neda se u međuvremenu oglasila i objasnila da joj je jasno da mora da miruje:

„Organizovala sam se. Otišla sam u samoizolaciju u stanu u Beogradu na vodi, dok su moja ćerka, zet i unuci u našoj kući na Banovom brdu. Čitam knjige, nešto malo i pišem. Čujem se više s prijateljima, familijom… Malo mi je teško da se organizujem u novom prostoru, još ne znam gde je šta, ali snaći ću se. I to je način da se prekrati vreme. Bar mi je lep pogled s nove terase.“