in

Nema kraja prostakluku na Farmi: Jelena Golubović epicentar sukoba! (Video)

Kakav razgovor?! (foto: screenshot)
Kakav razgovor?! (foto: screenshot)

Jelena Golubović je skoro ušla na Farmu, a već joj je pošlo za rukom da ima vodeću ulogu u većini sukoba.

Rediteljka se prvo prepirala sa Lepim Mićom, a razlog tome bio je što oboje žele da vode glavnu reč na imanju. Tokom prepirke, Mića je otkrio da mu se dopada Jelenina zadnjica.

„Danas, kada si je pokazala, napravila si mi problem…iako si debela malo, meni se to dopada. Moraš jedino da rešiš te dlake po zadnjici“, rekao je pevač, a Golubovićeva je problem mrtva ozbiljna prokomentarisala sa medicinske tačke gledišta.

„Malje su mi se pojavile od inhalacije koju koristim jer su mi lekovi puni kortikosteroida. Sada sam prestala da pijem gentamicin, pa kada se budem depilirala, više se neće pojavljivati“, pravdala se Jelena.

Rediteljka je nakon toga istakla da najbolju guzu na farmi ima Stanija Dobrojević, koju je Mića veoma vulgarno prokomentarisao.

Drugi sukob Jelena je imala sa Bakijem B3.

Baki je tokom svađe pljunuo Jelenu (foto: screenshot)
Baki je tokom svađe pljunuo Jelenu (foto: screenshot)

Naime, pevač je govorio kako ne podnosi Jelenu, a ona se potrudila da mu ne ostane dužna. Sukob je kulminirao kada su se posvađali u dnevnoj sobi, i nakon što je Baki pljunuo. Jelena je urlala, dok su ostali farmeri pokušavali da smire besnog densera.

Pogledajte kako je ovo izgledalo.

https://www.dailymotion.com/video/x3h4kne_umalo-tuca-baki-b3-pljunuo-jelenu-golubovic_fun