Search
Close this search box.

Nove prozivke Krunićeve i Vendi: Ko je sektašica, a ko satanista?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Plesačica i pevačica su iznele strašne optužbe na račun jedne drugoj (foto: Screenshot)

Jelena Krunić ne prestaje da intrigira kako svojim ponašanjem, tako i kontorverznim izjavama.

Go-go igračicu je u Parovima isprovocirao bivši striper Dejan Nestorović, koji je sve vreme hvalio Vendi da je pravi prijatelj i hrišćanin, pa je starleta odlučila da žestoko oplete po pevačici. „Ta vašarska pevačica se samo predstavlja kao velika prvosveštenica. Istina je malo drugačija. Ona je u sekti. U je*enoj sekti, a ti, Dejane, nemaš pojma s kim se družiš. Raspitala sam se i sve znam o dotičnoj. Jedva čekam da ta vašarska pevačica s prstima masnim od prasetine dođe u studio, da je dočekam na volej“, urlala je Krunićka.

Jelena tvdi da je Vendi u sekti (foto: Screenshot)

Kada su je novinari Kurira pozvali da da svoj komentar, Vendi  je u svom stilu odgovorila na optužbe. „Problem izopačenosti, animalne psihe i mediokriteta je u tom rijalitiju, gde i istetovirana, izbušena, nadograđena, plastificirana, gumirana neka Krunićeva iz Čačka objašnjava da je u pitanju jasna forma sataniste. Satanisti pravoslavce nazivaju sektom. S takvim profilima sam imala problem i na Farmi, jer su drhtali od osveštanih ikona kad sam čitala molitve. Tada su se demoni poput Krunićke raspadali i padali u nesvest. Kada pogledamo taj profil s tim ognjenim demonskim očima, iz kojih izbija mržnja, onda je jasno zašto se kaže da je Satana car laži. Takvi su i njegovi pioni, ona je jedan nevidljivi žigosani pion iz Čačka“, rekla je pevačica na ove optužbe.

'Ona je žigosani pion iz Čačka' kaže pevačica (foto: Facebook)
‘Ona je žigosani pion iz Čačka’ kaže pevačica (foto: Facebook)

Pevačica hita Praćnuo se šarančić takođe tvrdi da je Krunićka iz pakla došla na zemlju. „Ona je preko Sataninih kanalizacionih cevi igrom slučaja mogla da se približi meni i da uđe u prostor gde sam bila. Taj laskavac koji je prema meni bio prepun hvale, zajedno s čitavom ekipom anonimusa, borio se svim silama da dobije gram značaja. Zato Krunićka želi da svoj satanizam predstavi kao istinu, a moju veru kao sektu. Zabrinula bih se samo kada bi me pljuvali lepi i pametni ljudi, a ovi drugi su očekivani“,  poručuje Vendi na kraju.

POSLEDNJE VESTI