O.J. Simpson uskoro na slobodi nakon 9 godina

Sloboda posle devet godina (foto: Reuters)
Sloboda posle devet godina (foto: Reuters) Nekadašnja zvezda američkog fudbala O.J. Simpson biće pušten na uslovnu slobodu iz zatvora u kojem se nalazi od 2008. godine, odlučila je četvoročlana komisija države Nevada. On je osuđen zbog oružane pljačke i kidnapovanja. 
„Žao mi je što su stvari ispale onako kako su ispale. Za devet godina nisam tražio izgovor ni za šta“, rekao je Simpson u svojoj završnoj reči pred komisijom, prenosi CNN. „Verovali ili ne, imam prijatelje“, dodao je. Njegova najstarija kćerka Arnel na saslušanju povodom razmatranja pomilovanja rekla je da samo želi da se njen otac vrati kući. Blaga je bila i žrtva pljačke, Brus Fromong koji je pred komisijom rekao da Simpson nije uperio pištolj u njega. „On je dobar čovek. Napravio je grešku, zaslužio je drugu šansu,“ smatra Fromong. PROČITAJTE: Da li je O.J. Simpson pravi otac Khloe Kardashian Simpson je 2008. godine osuđen na zatvorsku kaznu do 33 godine zbog oružane pljačke i kidnapovanja. Bio je i glavni osumnjičeni za ubistva supruge Nicole Brown i njenog prijatelja Rona Goldmana. Ipak, 1995. godine proglašen je nevinim uprkos dokazima i činjenici da je pokušao da pobegne policiji. On je 1997. na građanskom sudu proglašen krivim, ali je platio samo odštetu.

One Response

  1. ko je bre ovaj kome se uopste cita vest o njemu nikome daj bre dajte malo neke normalnije tipicne vesti zelim da znam sta radi Soraja i da li je istina da je Zoranahhhaaa-ha slucajno stiklom udarila o puder na svom licu.
    Mislim stvarno, kakva je ovo vest.
    Sta je sa Dijanom Jankovic?
    Jel uspela ta sto je bila na korak od toga? da uspe u svetu ??

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI