O ovome bruji cela Srbija: Jelena Karleuša vs. Nada Macura & Aleksandar Vučić (VIDEO)

Trougao (foto: Screenshot)
Trougao (foto: Screenshot)

U sinoćnoj emisiji Ćirlica gost Milomira Marića bio je premijer Srbije Aleksandar Vučić kome su, u ulozi glasa naroda, pitanja postavljale Jelena Karleuša Nada Macura.

Jelena je ostala dosledna sebi, pa je tako u maniru svojih tvitova poručila premijeru da politički nije na njegovoj strani uz dodatak: „Nadam se da mi sutra zbog ovoga neće eksplodirati neki bojler u kući“.

Nije ostala dužna ni narodnoj lekarki kojoj je poručila da je Vučićev bodigard. „Ja sam ovde pozvana jer smem da postavim premijeru pitanja koja Nada Macura ne sme“, pecnula je JK Nadu koja je burno reagovala između redova poručivši Jeleni da ona nije tu da bude skandalmajstor, ali je i na to Karleuša imala brz odgovor: „Nado, vi nama ovde svima večeras služite za razonodu, ali ja bih da postavim neka ozbiljna pitanja premijeru“.

Emisija se nastavila u sličnom maniru, pa je tako Jelena ironično sebe predstavljala kao glupu estradnu zvezdu nasuprot intelektualcu Nadi Macuri, a šta je sve pitala Vučića i šta je on njoj odgovorio na teme cenzure u Srbiji, državnom budžetu i ostalom pogledajte u ovoj veoma napetoj emisiji.

POSLEDNJE VESTI