Odakle Milici Pavlović na početku karijere toliki novac za kvalitetan album i spotove?

Milica Pavlović je nedavno objavila drugi studijski album Boginja, koji je izazvao lavinu pozitivnih komentara, kako zbog samih pesama, tako i zbog kvalitetnih spotova kojima je ispratila svaku numeru.

Ipak, kako to obično biva, svaki uspeh se prati i negativnim komentarima, tako da su mnogi zlurado primetili da je mlada pevačica verovatno našla bogatog sponzora koji je finansirao ceo projekat. “Potičem iz prosečne srpske radničke porodice. Moj otac radi u inostranstvu i pošteno se bori da ćerki i porodici pruži najbolje što može. Ponosna sam na svoju porodicu, vaspitana sam tako da ništa ne radim polovično i da sve radim s ljubavlju. Tako se ponašam u poslu i zato mislim da mi se tako vraća, pa za mesec dana ima više od 30 miliona pregleda. Nisam pristalica da spotove kačim na kanale onih produkcija koji imaju više od milion pratilaca, već gradim sama svoje ime. Ponosna sam na svoju publiku i podršku koju mi pruža. Nemam sponzora, sama sam sebi jedini sponzor, od nastupa finansiram sve ono što mi je potrebno u životu”, iskrena je bila pevačica kada je reč o njenoj porodici i karijeri.

Pavlovićeva je dodala da je morala i unapred da uzme novac kako bi njen album bio završen: “Tačno je da sam morala od nekih tezgi ranije da uzmem novac kako bih mogla da finansiram album, tako da sada ostaje da odradim sve te nastupe. Želim da sve što radim da bude kvalitetno i dobro. Moj album košta kao jedan luksuzni stan na dobroj lokaciji u Beogradu, jedna pesma sa albuma košta kao dobar auto, ali sve sam to sama zaradila svojim trudom i radom”, objasnila je Milica za Alo.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

Povezane vesti

Back to Top