Saša Popović: Pevači, ne brinite!

UPDATE: Saša Popović je u emisiji Narod pita otkrio šta će se dogoditi sa Grand produkcijom. On se na početku emisije obratio pevačima Granda. “Molim vas, bez uzbuđenja, smirite se, uživajte u lepim emisijama Granda, Pinka i budite srećni. Ovo se direktno obraćam estradi. Budite srećni što postoji Željko Mitrović i što postoji Saša Popović.”

——————————————

Željko Mitrović i Saša Popović prekidaju saradnju nakon 15 godina, ali Pink televizija sprema udar na Grand produkcije, njihove emisije i televiziju koja uskoro kreće sa radom!

Vlasnik Pinka je već danas izbacio Grandov kanal iz svog Klik Pink paketa, a Telegraf otkriva kako izgleda Mitrovićev plan za uništenje Granda.

“Klik Pink od danas neće imati ništa od Grandovih emisija i muzike, a umesto Grand kanala pokrenut je “Bravo mjuzik”, narodnjački TV kanal koji će raditi po gotovo istom principu kao što je radio u “vreme Saše Popovića” ističe anonimni izvor i dodaje da uskoro kreće Bravo show.

“Uskoro bi na Pinku trebalo da krene i narodnjačka šou emisija “Bravo šou”, koja bi trebalo da bude pandan “Grand šou” i koja će biti emitovana u udarnim terminima na Pinku. U okviru muzičke kuće “Siti rekords” biće objavljivana sva narodnjačka izdanja pod brendom “Bravo mjuzik”, a posle “Bravo šoua” Pink planira da pokrene i svoj izbor za mlade muzičke folk talenate, svoju verziju emisije “Zvezde Granda”.”

Pored ovoga, Pink planira da u Bravo mjuzik dovede najpoznatija narodnjačka imena, te da sve što vredi u Grandu dovede u svoj tim. Hoće li im to uspeti, ostaje da se vidi.

P.Ž./Tračara
Izvor: Telegraf

Povezane vesti