One su zatrudnele nakon četrdesete!

Foto: Wenn

Mnoge poznate holivudske dame rešile su da se prvo ostvare na polju karijere, a tek kasnije kao mame – i to u petoj deceniji života. Iako mnogi misle da je to retkost, situacija je suprotna…

Nicole Kidman

Foto: Wenn
Foto: Wenn

Ova glumica je jedan od dobrih primera da nikada ne treba odustajati u životu jer se njena istrajnost i te kako isplatila. Nicole je uspela da se izbori sa neplodnošću i 2008. godine je donela na svet svoju prvu ćerku u 41. godini života! Ipak, za drugo dete su ona i njen muž Keith Urban pozvali u pomoć surogat majku.

Salma Hayek

Foto: Brian To/WENN.com
Foto: Brian To/WENN.com

Zanosna Meksikanka je, takođe, dobila ćerku u 41. godini života. Iako ju je doktor upozorio da će dete imati Daunov sindrom, Salma je, na sreću, rodila zdravu devojčicu. Inače, rizik dijagnostifikovanja Daunovog sindroma kod dece raste sa godinama u kojima se nalazi majka u toku trudnoće. Dok taj procenat za trudnice u 30-im iznosi jedno dete u 1000, za buduće majke u 40-im se on penje na jedno dete u 100, a nakon 45 na jedno dete u 30!

Mariah Carey

Foto: WENN.com
Foto: WENN.com

I ova pevačica je dobila prvo dete u 41. godini, tačnije blizance. Po sopstvenom priznanju, akupunktura i tretmani za poboljšanje plodnosti su joj pomogli da ostane u drugom stanju.

Julianne Moore

Foto: Brian To/WENN.com
Foto: Brian To/WENN.com

Julianne Moore je još jedna u nizu holivudskih žena koje su postale majke u 41. godini. 2002. godine na svet je donela ćerku koja je danas minijaturna verzija svoje majke zbog čega izazivaju oduševljenje gde god se pojave.

Meryl Streep

Foto: WENN.com
Foto: WENN.com

Omiljena nam glumica sa neverovatnim moćima transformacije je davne 1991. godine u 41. godini života rodila svoje četvrto dete. Bravo za Meryl!

Madonna

Foto: WENN.com
Foto: WENN.com

Žena koja može sve i koja je pomerila granice show biznisa je nedelju dana pre svog 42. rođendana rodila svoje drugo dete. Do danas je usvojila još dvoje dece iz Afrike. Svaka čast!

Uma Thurman

Foto: WENN.com
Foto: WENN.com

Uma Thurman je prošlog oktobra donela na svet treće dete u 42. godini. Izgleda da roditelji ove male devojčice nisu mogli da se usaglase oko imena jer duže ime sigurno odavno niste čuli – Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence Thurman-Busson!

Celine Dion

Foto: WENN.com
Foto: WENN.com

Pevačica raskošnog glasa i njen 68-godišnji suprug Rene Angelil postali su roditelji blizanaca pre 4 godine i to nakon prethodna 4 bezuspešna pokušaja vantelesne oplodnje. U vreme kada je rodila blizance Celine je imala 42 godine.

Susan Sarandon

Foto: WENN.com
Foto: WENN.com

Čuvena po svojoj naklonosti mlađim muškarcima, glumica je rodila je drugo dete u 42. godini, a treće tri godine kasnije, tj. sa skoro 46 godina.

Maria del Carmen Bousada

Foto: WENN.com
Foto: WENN.com

Za kraj izdvajamo ženu koja je privukla pažnju svetskih medija upravo zbog činjenice da je postala majka u 66. godini života! Nažalost, ova priča nema baš najsrećniji epilog jer su blizanci koje je rodila ostali siročići nakon samo dve godine.

N.M./Tračara

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.