Search
Close this search box.

Osuđena zbog prostitucija: Mimi Oro platila 60.000 dinara kaznu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Mimi Oro (Foto: Facebook)

Starleta Milica Živanović, nama svima poznatija kao Mimi Oro, je optužena za prostituciju na ponovljenom suđenju i morala je da plati kaznu od 60.000 dinara. Inače, starleta je više puta poricala da se bavi ‘najstarijim zanatom’.

Mimi je bila prvo osuđena na osam dana zatvora, ali je izdržala samo polovinu kazne. Međutim, sada neće morati da se vraća u zatvor jer je novčana sankcija uračunata u kazna koja iznosi 60.000 dinara.

„U novom postupku saslušana su dva muškarca, koji su izjavili da su platili seksualne usluge Živanovićevoj, a prepoznali su je na osnovu fotografija koje su im predočene. Takođe je saslušan i inspektor koji je protiv nje podneo prijavu za bavljenje prostitucijom. Ovu presuda je potvrdio i Prekršajni apelacioni sud i Živanovićeva više nema pravo žalbe“, izjavio je neimnovani izvor za Kuriru.

Izvor je takođe dodao da starleta još ne veruje da ima etiketu prostitutke. „Živanovićevoj nije svejedno što je i novom presudom oglašena krivom za prostituciju, ali joj je laknulo što zatvorski krevet neće morati da je žulja još četiri dana. Međutim, protestuje zbog toga što se nije suočila sa klijentima koji tvrde da su bili sa njom i inspektorom koji ju je prijavio, ali i što sada ima i ‘diplomu’ prostitutke“, rekao je izvor na kraju.

Podsetimo se, Mimi Oro je mislila da će uspeti da izbegne kaznu i drugo suđenje. Ona čak nije htela ni da prizna zašto je bila na sudu, pa se pravdala da je zbog tuče morala da odgovara pred organima pravde. Išla je toliko daleko da je čak poricala da ima dosije u policiji.

 

 

POSLEDNJE VESTI