Ovo su najveći skandali kraljevskih porodica

(foto: Instagram)
(foto: Instagram/kensingtonroyal)

Vladarske porodice su često obožavane od strane svog naroda. Ljudi ih poštoju, dive im se i gledaju ih kao idole. Ali šta se desi kada upravo ti  idoli izazovu najveće skandale u toj državi? Ovi prinčevi i princeze su uradili upravo to.

Razvod princeze Margaret

Princess Margaret #princess #princessmargaret #countessofsnowdon #uk #england #britishroyalfamily #britishroyals #britishroyalty #royalfamily #royalty #royals

A photo posted by Thanks For 4.5 ❤️❤️❤️ (@hrhtheduchessofclarence) on

Princeza Margaret, sestra kraljice Elizabethe II, udala se za Tonyja Snowdona na razočarenje cele porodice. Ova veza puna zlostavljanja je uticalo na Margaret da potraži naklonost muškarca van njenog braka. Zbog mnogobrojnih afera, princeza je dobila titulu neverne žene, a njen brak se zvanično završio 1978. godine. Ono što je izazvalo najveću polemiku u celoj priči, jeste činjenica da je to bio prvi razvod u vladarskoj porodici nakon 400 godina.

Razvod princeze Anne i Marka Phillipsa

A beautiful portrait of Princess Anne and her former husband Mark Phillips. #princessanne #princessroyal #anneprincessroyal #markphillips

A photo posted by European Royal Family (@european_royalty) on

Mlađa sestra prince Charlesa, Anna, izazvala je burnu reakciju kada je u javnost dospelo ljubavno pismo koje joj je napisao jedan od kraljičinih pomoćnika, Timthy Laurence. Ona i Mark su se potom razveli, i to je bio drugi razvod u vladarskoj porodici nakon princeze Margaret.

Afere princeze Diane i princa Charlesa

Iako je ovaj vladarski par delovao kao da su u srećnoj vezi, istina je bila mnogo drugačija. I princ i princeza su imali svoje afere, te su se zbog toga rastali 1992. godine a 1996. su se i zvanično razveli. Princeza je započela aferu sa Jamesom Hewittom. Njen ljubavnik je posle uhvaćen sa namerom da proda lična ljubavna pisma pokojne Diane na aukciji. Princ je ženu prevario sa vojvotkinjom Camillom, koja je tada takođe bila udata. Nakon što su se Charles i Diana razveli u javnost je procureo snimak razgovora ovih ljubavnika.  

“Oh bože… Prećiću da živim unutar tvojih pantalona. Bilo bi mnogo lakše”, našalio se Charles, a Camilla mu je odgovorila: “U šta ćeš se pretvoriti, u gaće? Oh, pa ti ćeš se vratiti kao par gaća”.

“Ili, ne daj bože, kao tampon. To bi bila moja sreća”, tim rečima se zavšrio razgovor.

Nestašni princ Harry

Princ Harry je poznat po tome što voli da se zabavlja i da prisustvuje divljim žurkama. Međutim, stvari su se odrgle kontroli 2012. godine kada je u Las Vegasu uslikan bez odeće na žurci.  

Veću požanju je možda privukao samo kada se pre par godina maskirao u nacistu za Noć veštica.

S*ks skandal kralja Carla Gustafa XVI

Švedski kralj je uplaten u s*ks skandal nakon što je objavljena knjiga otrkila da vladar uživa u posebnim noćnim klubovima u kojima se održavaju orgije i gole đakuzi žurke.

Povezane vesti