Prati nas

Šokantno

Patrick Dempsey tukao svoju bivšu ženu i to iz bizarnog razloga

(foto: Wenn)

(foto: Wenn)

Patrick Dempsey je poznat kao savršeni McDreamy iz serije Uvod u anatomiju. Ali, istina je mnogo drugačija. Naime, glumac je zlostavljao i tukao svoju ženu Rochelle Rocky Parker, bez ikakvog razloga.

Sudski dokumenti iz 1994. godine sadrže izjave, sada pokojne, Rochelle u kojima jasno piše da ju je muž godinama zlostavljao.

“Tokom našeg braka, morala sam da idem kod psihoterapeuta da mi prepiše antidepresive kako bih funkcionisala”, rekla je Rochelle, dodajući da ju je jednom prilikom napao na setu dok je radila kao njegova aistentkinja: “Snimali smo film Can’t Buy Me Love. Istukao me je jer je hteo da zna kakv je osećaj istući ženu. Sada bolujem od artritisa”.

Parker je tom prilikom rekla i da je godinama pomagala Patricku da se izleči od zavinosti od droge i alkohola. Međutim, 2006. godine, je povukla ove reči.

“U žaru razvoda, ljudi nekada kažu stvari koje nikada ne bi rekli. Moje izjave o psihičkom i mentalnom zlostavljanju i o Patricovoj zavisnosti o dragama i alkoholu su potpuno lažne”, tvrdila je pokojna glumica, koja je preminula 2014. godine od raka.

1 komentar

1 komentar

  1. aaa

    20. 09. 2016. at 21:13

    Nakon toliko godina izlaze ovakve vijesti još je žena umeđuvremenu i umrla… Baš žalosno!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top