Pogledajte fotografije: Rada Manojlović od skromnog doma napravila vilu!

Kuća Rade Manojlović u Četerežu važi za jednu od najlepših u selu, iako nekada nije bilo tako.

Naime, kada se pre više od petnaest godina pojavila na javnoj sceni, zgodna pevačica nije krile odakle potiče, naprotiv, novinarima je otvorila vrata svoje skromne porodične kuće u Četerežu.

Tada je istakla da se njena porodica bavi poljoprivredom, te da joj otac prodaje stvari na buvljaku i vašarima i da se od toga izdržavaju.

Međutim, otkada je Rada postala poznata mnogo toga se promenilo, za početak, pored starog doma nikla je velika, lepa kuća, u koju je Rada ulagala sve što zaradi, prenosi Blic.

Iako se u Beogradu još uvek nije skućila, pevačica nije žalila novac na dom u Četerežu, pa je u njega unosila samo najkvalitetnije stvari. U njemu trenutno ne živi niko, jer su pevačicin otac i maćeha ipak rešili da život nastave u staroj kući. No, Rada i njena sestra Marija često svraćaju u rodno selo, a kada su praznici cela porodica se okupi u pevačicinom domu, kada se za klopu pobrine njen otac Rade.

Manojlovićeva još  uvek ne razmišlja o stanu u prestonici, a jednom prilikom je rekla:

„Ja sam onaj tip ljudi koji misli da će uvek biti vremena i novca, da će se zaraditi, pa da će doći red i na stan u Beogradu. Bilo mi je važno da ovde sve sredim i još ima dosta toga da se uradi,“ rekla je Rada.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI