Search
Close this search box.

Pojavila se izgubljena ćerka Marilyn Monroe i Johna F. Kennedyja!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: worldnewsdailyreport.com)

Iako je prošlo više od 5 decenija od smrti Marilyn Monroe, jedna od najlepših glumica ikada je i dalje predmet interesovanja kako svetskih medija, tako i obožavalaca koji se trude da saznaju što više o dobro čuvanim tajnama iz života slavne blondine.

Iako smo tokom proteklih decenija uspeli da rasvetlimo mnogo dotad nerazjašnjenih perioda života neprevaziđenog seks simobla, čini se da je svima promaklo epohalno otkriće o izgubljenom detetu Marilyn Monroe.

Nagađanja vezana za ovu mogućnost su postojala i ranije, naročito nakon što je ginekolog Leon Krohn dao veoma jasne indicije da je, nakon dva pobačaja krajem 50-ih godina prošlog veka, glumica ipak ponovo zatrudnela 1961. godine i rodila ćerku u junu naredne godine.

Cela ova priča mogla bi da dobije dramatični obrt nakon sudskog postupka koji je pokrenula 53-godišnja Gladys Baker Morris, koja je najveći deo života provela u uverenju da je dalji potomak čuvene Merlinke, odnosno da je tragično nastradala glumica rođaka njene majke Meredith Baker.

Međutim, u martu 2014. godine, ona je na samrtnoj postelji priznala svojoj ćerki da je usvojena, te da je ona zapravo plod zabranjene veze između Marilyn i tadašnjeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država Johna F. Kennedyja. 

„Rekla mi je da se Marilyn plašila da će braća Kennedy ubiti nju i dete ako saznaju za trudnoću, tako da se porodila u tajnosti i ubrzo me nakon rođenja sakrila kod nje“, otkrila je Bakerova tajnu svog misterioznog rođenja, koje je moralo ostati obavijeno velom misterije kako se ne bi narušio ugled prvog čoveka Amerike.

Nakon što je pronašla dokumenta da je zaista usvojena, Gladys je privela kraju postupak dokazivanja rodbinskih veza sa jednim od najintrigantnijih parova u novijoj istoriji, a ukoliko DNK test pokaže da je zaista Monroe-Kennedy preko noći će postati milionerka, budući da se bogatstvo Marilyn Monroe procenjuje na 100 miliona dolara, dok se svake godine uveća za neverovatnih 5 miliona.

POSLEDNJE VESTI