in

Porodična drama porodice Pit-Jolie: Angelina spremna da otkrije intimnije detalje bivšeg supruga

Krajem prošlog meseca, Angelina Jolie stigla je na crveni tepih premijernog prikazivanja svog novog filma „Grdana – gospodarica zla“ u Los Anđelesu, a na veliki gala događaj došla je sa petoro svoje dece, baš kao je bilo i u danima koji su usledili: na premijeri u Tokiju i Londonu.

Na svakom od tih događaja, Angie je okupila svoju porodicu i zajedno sa njima pozirala za grupnu fotografiju sa crvenog tepiha, što nije bio slučaj prilikom premijere njenog bivšeg supruga Breda Pita.

Kako izvor blizak nekadašnjem paru objašnjava, izgledalo je kao da najlepša glumica Holivuda želi da natrlja na nos Bredu to što je ona ta koja ima starateljstvo nad decom, a što on, prema navodima OK Magazina, nije viđen sa njima u javnosti više od tri godine.

To nije zato što Bred nije želeo da ih vidi, već zato što mu Angelina ne dozvoljava“ , tvrdi izvor.

Prema njegovim navodima, gadan razvod slavnih holivudskih glumaca razorio je porodicu koja više nema dodirnih tačaka.

U jako kratkom periodu, Bred je stigao od toga da viđa svoju decu svakog dana, do toga da ih ne viša i nekoliko meseci ili godina“ , dadao je izvor za američke medije.

Bred oseća da gubi konekciju sa decom, i to je ono što ga najviše uništava i što ga čini depresivnim.

Razorena porodica

Bredov život se pretvorio u pakao nakon razvoda od Angeline 2016. godine, a svojevremeno je bio i pod istragom centra za socijalni rad zbog sumnji da je ušao u fizički obračun sa sinom Madoxom, dok je bio u alkoholisanom stanju.

Brad je nakon nekoliko meseci oslobođen optužbi i proglašen nevinim, ali je bilo potrebno vreme da ponovo bude u mogućnosti da viđa decu.

To je bio najgori period za njega, ali se oporavio i nije odustajao. Otišao je na odvikavanje i podvrgao se testiranju na drogu i alkohol“ , navodi izvor.

On je povratio mogućost da ponovo viđa svoju decu, ali zbog toga što Angelina ima puno starateljstvo nad njima, njihova viđanja nisu tako učestala. Ona ih vodi svuda sa sobom, od putovanja i odmora do najrazličitijih destinacija na kojima snima filmove i ima premijere.

Pritom, Mmadox je u međuvremenu postao punoletan, tako da nije u obavezi da se viđa sa ocem, a Brad više nikada nije uspeo da uspostavi kontakt sa njim.

Bred nekada ne može a da se ne zapita da li ga Angie namerno odvaja od dece?“ , dodaje izvor. „Ako da, to šteti njihovom odrastanju jer svi sem Madoxa vole da provode vreme sa njim„.

Gnev bivše supruge

Činjenica da Bred nema dobru komunikaciju sa Angelinom dodatno otežava stvari.

Oni komuniciraju putem medijatora i advokata, ali dan kada će biti u mogućnosti da pričaju licem u lice čini se jako daleko“ , tvrdi izvor, navodeći dodatno da iako su zvanično razvedeni od aprila, još uvek nisu utanačili pojedinačne dogovre vezane za imovinu i starateljstvo.

Angie se navodno boji da bi Brad eventualno mogao da zahteva više vremena sa decom, a u slučaju da ona nije spremna da pristane na njegov uslov, spremna je da iskoristi mračnu tajnu koju zna o njemu.

Bred je načuo da Angie priča zajedničkim prijateljima da je spremna da upotrebi nešto jako lično što zna o njemu kako bi dobila ovu borbu“ , dodao je izvor.