Search
Close this search box.

Porodične svađe poznatih ličnosti

Foto: Wenn

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Foto: Wenn

Poznate face Holivuda imaju mnogo toga, slavu, bogatstvo i moć, ali ono što nemaju je ono što im je nekada i najpotrebnije – privatnost! Skoro ništa ne može da se sakrije od očiju javnosti, pa tako ni porodični problemi.

Ovo su poznate ličnosti  koje su prekinule kontakt sa nekim od članova svoje porodice.

Beyonce

Svetska R&B zvezda Beyonce je 2011. godine dala otkaz svom ocu Mathewu koji je godinama bio njen menadžer. U medijima se dugo “šuškalo” kako je Beyone svom ocu “dala nogu” zato što je on prevario njenu majku Tinu Knowles koja je, nakon tog otkrića, podnela zahtev za razvod. Mathew se svojoj ćerki osvetio tako što je u jednom intervjuu izjavio da je čuvena svađa između njenog supruga Jay Z i sestre Solange bila iscenirana, kako bi se pevačici obezbedio medijski prostor a samim tim i povećala prodaja karata za njenu On The Run turneju.

Kim Kardashian

kim kardashian milkshake 291112

Reality zvezda Kim Kardashian je navodno u jako lošim odnosima sa Brodiyem Jennerom, sinom njenog (bivšeg) očuha Bruca Jennera. Brody se nije pojavio na Kiminom venčanju, a ona se nije našla na njegovom spisku zvanica za proslavu 31. rođendana. Izvor blizak porodici tvrdi da će oni u medijima zauvek poricati da su u lošim odnosima, kako bi javnost i dalje verovala da su oni jedna „velika srećna porodica“.

Leighton Meester

Leighton Meester

Zvezda serije Gossip Girl, glumica Leighton Meester, podnela je tužbu protiv svoje majke Constance, nakon što je otkriveno da ona troši novac koji je bio namenjen za lečenje Leightoninog mlađeg brata. Constance je ogromnu sumu novca potrošila na usluge estetskog hirurga!

Miley Cyrus

Miley Cyrus

Kontroverzna mlada pevačica Miley Cyrus je jednom prilikom, putem Twittera, javno zapretila svom ocu Billy Rayu da će razotkriti sve njegove „prljave tajne“, nakon što je on podneo zahtev za razvod od njene majke Tish. Njih dvoje su se kasnije pomirili.

Hilary Duff

Hilary Duff

Otac poznate pevačice Hilary Duff, Robert, je imao ljubavnicu dok je još uvek bio u braku sa Hilarinom majkom. Ovaj porodični skandal je, navodno, pevačici poslužio kao inspiracija za dve pesme, Stranger i Gipsy Woman.

Kevin, Joe i Nick Jonas

jonas brothers

Članovi benda Jonas Brothers su prošle godine naprasno otkazali svoju veliku povratničku turneju. Razlog? Česte svađe među trojicom braće! Budući da su Kevin, Joe i Nick imali različite vizije po pitanju budućnosti benda i smera u kom bi njihova muzička karije trebalo da se razvija, odlućili su da zauvek “raspuste” grupu kako bi privatno ostali u dobrim odnosima.

Demi Lovato

demi lovato nova tetovaza

Mnoge zvezde koje su bile poznate i kao deca odrasle su pod velikim pritiskom. Jedna od takvih je i Demi Lovato, jedna od bivših Disneyevih zvezda. Ona se dugo borila sa poremećajem u ishrani, narkoticima, alkoholom, ali je sa svim porocima uspela da se izbori. Demi je bila u svađi sa svojim ocem Patrickom Lovatom od 2010. i tvrdila je da nema nameru da obnovi odnos sa njim. On je umro 2013. godine, a da se njih dvoje nisu pomirili.

Christina Aguilera

Christina Aguilera

Pevačica Christina Aguilera je stekla svetsku slavu zahvaljujući hitu Genie in a Bottle i od tada su hitovi počeli da se ređaju jedan za drugim. Ipak, ne može se reći da ju je život mazio – ona već godinama ne razgovara sa svojim ocem Faustom zato što ju je, kako ona tvrdi, fizički i emotivno zlostavljao dok je još bio u braku sa njenom majkom. Ona kaže da je otvorena za pomirenje, ali ipak ne radi ništa po tom pitanju.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

Kada je glumica Jennifer Aniston postala popularna zahvaljujući seriji Prijatelji, prekinula je kontakt sa majkom, Nensy, koja je svoju ćerku opisala u ne tako lepom svetlu prilikom gostovanja u jednoj emisiji, što je izazvalo svađu. Onda je, da bi još više pogoršala stvari, napisala knjigu From Mother to Daughter to Friends: a Memoir aludirajući na Jennifer u knjizi. Nakon toga, Jennifer je odlučila da traži odštetu od svoje majke.

 Kate Hudson

2014 People Magazine Awards

Pošto joj je majka poznata glumica Goldie Hawn, mnogi bi mislili da će Kate Hudson jednostavno postati bleda senka svoje uspešne majke. Međutim, Kate se definitivno snašla sama! Ona možda nosi prezime svog biološkog oca, Billa Hudsona, ali ju je dugogodišnji partner njene majke, Kurt Rassel, odgajio kao da je njegova. Ona kaže da ne priča sa svojim ocem, jer je on „ni ne poznaje“.

  Madonna

Madonna

Ko bi rekao da ova multimilionerka ima siromašne članove porodice? Madonna ima dva biološka brata i sa obojicom je bila u svađi. Njen stariji brat Anthony Ciccone je beskućnik i stalno priča da se njegova sestra ni ne trudi da mu pomogne i naziva je „k***om“.

 Drew Barrymore

Drew Barrymore

Glumica Drew Barrymore je rođena u poznatoj Barrymore porodici kao unuka legendarnog Johna Barrymora i osvojila je srca mnogih svojom ulogom u filmu E. T.  Ipak, uspeh u poslovnom životu nije pratio i uspeh u porodičnim odnosima. Tokom ranih tinejdžerskih godina ona je bila čest gosta na žurkama u čuvenom čuvenom klubu Studio54 sa svojom majkom, drogirala se i pila alkohol. Ona kaže da je njen odnos sa majkom uvek bio problematičan.

  Courtney Love

Muzičarka Courtney Love je jedna od najkontroverznijih ličnosti muzičke scene, a uzrok toga je delimično i njeno nesrećno detinjstvo i loši porodični odnosi. Nju je nakon razvoda roditelja odgajala majka. Courtney je imala samo pet godina kada su joj se roditelji razveli. Imala je loše odnose sa oba roditelja, a  sada je ona ta koja je u zategnutim odnosima sa svojom ćerkom Frances, koja je napisala da bi „trebalo da Twitter banuje njenu majku“.

Lindsay Lohan

(foto: wenn)
(foto: wenn)

Lindsay je imala jako svetlu budućnost pred sobom, budući da je svoj talenat pokazala glumeći u mnogim filmovima još kao dete. Ipak, njena karijera je počela da ispašta zbog njenih problema sa zakonom, alkoholisanja i korišćenja narkotika. Javnosti je poznat i trubulentan brak njenih roditelja i njihov razvod, suđenje sa ocem…

 

POSLEDNJE VESTI