in

Prvo tražio 2.000 dolara od fanova za upoznavanje i fotkanje, a sad šokirao novom odlukom!

Justin-Bieber
Justin Bieber (Foto: Film Magic)

Jedan od najpoznatijih pevača Justin Bieber danas je definitivno rastužio svoje fanove. Naime, on je odlučio da prekine sa upoznavanjem i  fotkanjem sa obožavaocimma tokom svoje Purpose svetske turneje.

„Volim vas sve, ali ću ukinuti upoznavanje i fotkanje. Uživao sam tokom upoznavanja toliko neverovatnih ljudi, ali zbog tolike bliskosti sam osetio takvu iscrpljenost u duši zbog energija svih tih ljudi i postao sam nesretan i emotivno prazan“, napisao je miljenik mnogih devojčica širom sveta na društvenim mrežama. On je dodao i da voli da nasmeje i usreći ljude, ali ne po svaku cenu. Sva ta upoznavanja su na njega jako uticala, mentalno i emocionalno, da je bio na granici depresije.

„Pritisak da ispunim sva vaša očekivanja je previše za mene i ja to ne mogu da nosim na svojim leđima. Ne želim da vas razočaram, ali mislim da ću vam radije dati dobar šou i album kao što sam vam i obećao. Ne mogu vam opisati koliko mi je žao i teško… ali zaista želim da ostanem mentalno zdrav i da vam pružim najbolji šou koji ste ikada videli“, rekao je na kraju Bieber.

Podsetimo se, pevačka sezancija je imala cenovnik za sve one koji su želeli da ga upoznaju i fotkaju se sa njim.