Psihopata Cuca: Pretila ubistvom bivšem dečku

I dalje ga moli da joj se vrati! (foto: Svet)
I dalje ga moli da joj se vrati! (foto: Svet)

Jedna od učesnica rijalitija Maldivi, Ivona Negovanović Cuca je pobegla u šou kako bi izbegla kontakt sa policijom, budući da je njen bivši ljubavnik, muzičar Rade Čokan, podneo prijavu protiv nje.

Prema pisanju Kurir Starsa, ona se nikada nije pojavila ni na jednom saslušanju, a njihov zajednički prijatelj otkriva detalje o svemu što se događalo u njihovoj romasni.

“Cuca je u vezu s Čokanom ušla posle raskida sa Šabanom. Bila je zaljubljena u njega, ali kad ju je ostavio i vratio se ženi, poludela je. Danima ga je proganjala. Uznemiravala je i njega i njegovu suprugu Zlatu. Dolazila je kod njega u Mladenovac, čak je i stan iznajmila odmah do njegovog. I policija je reagovala po Čokanovoj prijavi kad mu je napravila scenu ispred njegovog studija u Beogradu, u naselju Braće Jerković. Tada je galamila, lupala mu na vrata i budila komšiluk”, kaže njihov prijatelj.

‘Psihopata i kleptoman!’ (foto: Damir Dervišagić)

Na ove izjave se oglasio i sam Čokan, koji je priznao da je morao da zatraži policijsku pomoć jer mu je Cuca pretila da će mu demolirati auto i ubiti ga, dodajući da se spasao otkako je ona u rijalitiju.

“Muka mi je više od Cuce. Devojka ne odustaje. Ona je psihopata i kleptoman. Tačno je da je dolazila ispred mog studija, tada sam morao da pozovem policiju kako bi je oterali. Stajala je ispred i pretila da će mi izbušiti gume na automobilu koje vrede 2.000 evra ako joj ne otvorim vrata. Udarala je auto pesnicama i vikala da će me ubiti”, objašnjava Rade.

“Policija je došla i oterala je. Znam da je trebalo sutradan da ode da da izjavu, ali se nije pojavila. Pisala mi je pre nego što je otišla u Maldive. Kuka i moli me da joj se vratim. Neće uspeti da me ubedi, ja imam svoj život. Pišem pesme i sviram svadbe po celom svetu, a ona će da juri od rijalitija do rijalitija. Samo neka tamo i ostane”, kaže Rade.

Povezane vesti

Back to Top