Rada napustila kuću Velikog brata: Koj nabiva taj nek dobiva! (Video)

Rada je izbačena iz kuće Velikog brata (foto: screenshot)

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Rada je izbačena iz kuće Velikog brata (foto: screenshot) Večeras je u kući Velikog brata došlo do novog izbacivanja.
Nedelju dana pre velikog finala, stanare je čekao pravi šok. Pripremljene tačke morali su izvesti na pozornici pred brojnom publikom. Pobednik ovog interesantnog takmičenja, pod nazivom Balkan Talent Show 2015 bili su Barbara i Ervin koji su izveli čuvenu koreografiju pevačice Pink za pesmu Try. 
Neprepoznatljivi! Gogo, Giba i Mika zablistali na sceni? #Veli…Neprepoznatljivi! Gogo, Giba i Mika ostavili publiku bez daha! #VelikiBrat Posted by Veliki Brat on петак 4. децембар 2015.
  Nakon devedeset dva dana provedena u kući, na osnovu glasanja publike, izbačena je Rada Vasić. Ona je rekla da joj je drago što izlazi i poručila ukućanima da joj čuvaju sinove. Tokom razgovora sa voditeljima Rada je poželela sreću ostalim učesnicima. „Koj nabiva taj nek dobiva“, izjavila je Vasićeva u svom stilu. Da se podsetimo, ove nedelje ispadanje je pretilo i Tini, Ervinu, Darku, Miki i Gibi, a Goran je nesvesno imunitet dao Barbari i Zorici što znači da će one sigurno učestvovati u finalu šoua. Ovi ukućani su finalisti Velikog brata 2015.  
Rado izbačena si!Rado izbačena si! #VelikiBrat Posted by Veliki Brat on петак 4. децембар 2015.
[poll id=“931″]

One Response

  1. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI