in

Rada progovorila o plastičnim operacijama: Nisam ja kriva što sam ovako lepa


Rada Manojlović je trenutno jedna od najpopularnijih, ali i najatraktivnijih pevačica na našoj estradi. Iako važi za mirnu osobu, pevačica je obrusila devojci, koja ju je isprozivala zbog njenog (ne)prirodnog izgleda.

Naime, pevačica je objavila fotografiju  kojom se pohvalila prirodnim izglednom bez šminke. Iako je dobila brdo komentara, našla se i jedna prozivka.

„Stvarno se pitam da li je zajeba*ate sa tim ‘prelepa si’ komentarima i tako je palite da stavlja i dalje takve strašne slike od sebe ili svi bolujete od iste bolesti? Radmila, srećo, volim tvoje pesme, ali ova slika ti ni u kom smislu nije bila potrebna… Kako da budeš ‘prirodna lepotica’ kad je preko tebe prešlo jedno pet noževa u operacijonoj sali? Molim te… Ne brukaj sebe, a i ovaj narod koji te zbog ove slike smatra ‘hrabrom’! Pozdrav“, glasio je komentar.

https://www.instagram.com/p/Bc0FRyPA-hH/?taken-by=radamanojlovic

Ova prozivka je upala Radi u oko, te je odlučila da joj odgovori i otkrije kojim se to estetskim zahvatima podvrgla.

„Draga Nela, mene niko ne može da ‘pali’ hehe kako kažeš, zato što ja nisam ni klinka, niti nesigurna u sebe. Ako me pratite na Instagramu ili u intervjuima, to vrlo lako možete da zaključite, da ja nisam labilna osoba koju neko može da ‘pali’, ponese ili poljulja, kako god. Što se tiče operacija i pet noževa, ja sam jedino uradila zube što i ne mislim da je operacija, jer danas svako normalan ko to može sebi da priušti, ode kod zubara“, rekla je Rada, pa dodala i:

„Ovaj komentar ti pišem samo zbog drugih devojčica koje me prate, da znaju da to što si ti napisala nema veze sa istinom. Da imam bilo šta veštačko na sebi, ja to sigurno ne bih propagirala kao prirodnu lepotu. E sad, sa druge strane, nisam ja kriva što sam ovako lepa aahahah, pa te ta moja lepota navodi da sumnjaš u prirodnost iste. Hehe, šalim se.. I za kraj, ovo nije hrabrost, već jedna potpuna normalnost i opuštenost, slika bez šminke, zašto da ne“.

loading...