Prati nas

Specijal

Rani radovi: Oni su bili striperi pre nego što su postali poznati!

Pre nego što su postali bogati i slavni, poznati su se bavili raznim poslovima. Ova trojica glumaca jedan od prvih honorara zaradili su kao striperi!

Pre nego što je dobio ulogu koja ga je proslavila u filmu "Thelma i Louise", Brad Pitt je bio član grupe "Dancing Bares". Sa svojim kolegama sa fakulteta igrao je striptiz po pozivu. (foto: GQ)

Pre nego što je dobio ulogu koja ga je proslavila u filmu “Thelma i Louise”, Brad Pitt je bio član grupe “Dancing Bares”. Sa svojim kolegama sa fakulteta igrao je striptiz po pozivu. (foto: GQ)

 

Na svom putu ka usppehu, suprug Penelope Cruz, španski glumac Javier Bardem radio je u muškom striperskom klubu. Na jednom od nastupa bila je i njegova majka. "Bila je tako ponosna", kroz smeh je svojevremeno izjavio zgodni glumac. (foto: Vogue)

Na svom putu ka uspehu, suprug Penelope Cruz, španski glumac Javier Bardem radio je u muškom striptiz klubu. Na jednom od nastupa bila je i njegova majka. “Bila je tako ponosna”, kroz smeh je svojevremeno izjavio zgodni glumac. (foto: Vogue)

 

Nije tajna da je Channing Tatum imao iskustva u striptizu i pre uloge u filmu "Magic Mike". Kada mu se ukazala prilika da se okuša na velikom platnu, glumac je batalio striptiz (foto: GQ)

Nije tajna da je Channing Tatum imao iskustva u striptizu i pre uloge u filmu “Magic Mike”. Kada mu se ukazala prilika da se okuša na velikom platnu, glumac je batalio striptiz (foto: GQ)

Redakcija Tracara.com

5 komentara

5 Comments

 1. Lana

  07. 09. 2014. at 19:54

  ova prva dvojica sigurno su imali sta i da pokazu ;-D

 2. Anii

  07. 09. 2014. at 20:45

  striptiz Channing Tatuma ne zvuci nimalo lose :))))

 3. Marie

  07. 09. 2014. at 22:21

  Kako god pocinjali,melem su za oci,posebno Havijer,koji je
  najseksipilniji poznati muskarac.

 4. ...

  08. 09. 2014. at 11:55

  NIJE TAČNO DA JE BRED BIO STRIPER VEĆ JE SAMO PREVOZIO STRIPTIZETE I TO JE STARA PRIČA KOJU SVI ZNAMO. DEZINFORMACIJA!

 5. Mislim

  08. 09. 2014. at 19:06

  Prevozio striptizete,hahahaha,sa sipke na sipku

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Specijal

To Top