in ,

Rat se nastavlja: Posle orlića, starlete se posvađale oko Veljka Ražnatovića


Koja će pre? (foto: Kurir)
Koja će pre? (foto: Kurir)

Rat između starleta Nataše Šavije i Tijane Ajfon, koje su svoju popularnost sagradile učećšem u rijalitiju Parovi, ne prestaje da jenjava, pa su se ovaj put posvađale oko sina Cece Ražnatovića, Veljka.

Nakon što je Tijana izjavila da će Veljko kad tad biti njen, ljutito se oglasila Šavija, koja je zimus bila sa podmlatkom porodice Ražnatović.

„Ha, ha, ha… Mnogo mi je bilo smešno kada sam pročitala šta je Tijana izjavila, i da ga juri po Budvi. Ja ne mogu da verujem, da li ona stvarno misli da bi Veljko bio sa njom?! Pa ona je dno dna od devojke. Veljko ne bi spavao sa njom ni da ima kesu preko one njene odvratne glave! On voli lepe i zgodne devojke, a ne takve kao što je ona, pune bubuljica i loše izoperisane, bez ikakve mere i ukusa. Ma, ona je fuj! Može samo da se nada da bi je Veljko nekada pogledao, a da ne pričam o nečemu više“, rekla je Šavija.

„Ta Nataša, jadnica jadna, šta ona zna u životu?! Zna samo da dobro prima golove od fudbalera, jer su se svi izređali na njoj. Pa nju niko ne shvata ozbiljno šta priča, jer je glupača! To je jedna budala koja se j**e za cipele i večeru! Kog je muškarca, od stotinu njih koje je imala, uspela da zadrži?!Nije nikoga i neće nikada, tako da, nemoj ona mnogo da brine ko koga može da osvoji. Neka gleda sebe taj dambo, jer će njoj biti problem da nađe nekoga, a ne meni. Operisaću je na živo“, uzvratila joj je Markovićeva.