Rob Kardashian dizajnirao čarape za decu: Fanovi ga isprozivali

(foto: Instagram/blacchyna)
(foto: Instagram/blacchyna)

Kao što verovatno već znate, Rob Kardashian dizajnira čarape za modnu liniju Arthur George. Za 2017. sezonu je kreirao čarapice za decu sa veoma zanimljivim natpisom. Sigurno nije očekivao da će se zbog toga fanovi okrenuti protiv njega.

Naime, rijaliti zvezda je na Instagramu objavila fotografiju dečaka sa čarapicama na kojima piše Thug Life. Thug Life je izraz koji je prvi iskoristio preminuli reper 2Pac. Često se  povezuje sa kriminalom, iako je njegovo pravo značenje uspeh bez sredstava. Thug Life je život koji ti nije pružio ništa ali ipak ispevaš da prevaziđeš sve prepreke kako bi došao do cilja.

@arthurgeorge87 kids and baby socks, coming 2017!! You know our baby girl is going to be rocking these!!

A photo posted by ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian) on

“Čarape za decu i bebe dolaze 2017. Znate da će naša devojčica nositi ovakve”, napisao je Rob uz fotografiju.

Ubrzo su se ispod fotografije pojavili negativni komentari. Fanovi žestoko osuđuju Kardashina zbog njegove ideje, jer samatraju da taj tekst nije prikladan za decu.

“Da li biste vi obukli ovakve čarape detetu? Ja nikada ne bih ovo kupila svojoj deci jer šalje pogrešnu poruku“, “Slažem se. Nije ni slatko ni kreativno. Smatram da je jako neprikladno obući ovakve čarape tamnoputom detetu”, samo su neki od komentara koji se mogu pročitati.

Da li će Rob promeniti mišljenje na kraju i povući ovu liniju iz prodaje, videćemo u narednom periodu. A vas pitamo, da li biste vi obukli svom detetu čarape sa sličnim natpisom?

Povezane vesti

Back to Top