Rob Kardashian i Blac Chyna obeležili 2 meseca od rođenja ćerke preslatkom fotkom

Par nakon svega ponovo uživa zajedno (foto:Instagram/robkardashian)

Pre dva meseca, Rob Kardashian i Blac Chyna su postali roditelji, a sada su obradovali fanove postavivši na Instagram preslatku fotografiju ćerkice Dream.

Nakon svega što se dešavalo među njima, izgleda da su se stvari dosta popravile, pa nalik svakoj pravoj srećnoj porodici, obeležili su dva meseca od rođenja ćerkice uživajući u troje. Oni su se fotografisali u doktorskoj ordinaciji, a dok Dream leži na krevetiću, Rob je ljubi u glavu, a ponosna mama drži za ruku, a ovaj radostan trenutak odmah je podelila sa svojim pratiocima.

2 month Check up with Dream , Daddy, and I ! ❤?

A photo posted by Blac Chyna (@blacchyna) on

Rob je takođe izrazio svoje emocije na društvenim mrežama, te napisao: “Tako sam želeo dečaka, a sada kada sam dobio devojčicu, veoma sam zahvalan i srećan na njoj i nikakao ne bih voleo da je bilo drugačije!”

A njegova supruga i rijaliti zvezda je za vikend prvi put prošetala crvenim tepihom od rođenja ćerke, i za E! News pričala  svojim prioritetima u životu: “Trudila sam se da povratim svoju staru figuru i fokusirala se na bebu. Ja sam zdrava. Ona je zdrava. To je ono što mi je najbitnije”, i dodala: “Dream je zaista divna, mirna beba tako da mi je lako brinuti o njoj.”

Čini se da im zaista prija uloga roditelja.

Povezane vesti

Back to Top