Robin Thicke lišen starateljstva nad sinom nakon optužbi za porodično nasilje

Par iz srećnih dana (foto: Instagram/robinthicke)

Borba za starateljstvo Robina Thicka i Paule Patton nad njihovim sinom Julianom ne prestaje, već poprima sve neprimereniji oblik i podstiče sve više neprijateljsko ponašanje među bivšim supružnicima

Nedavno je glumica optužila Robina za batinanje njihovog 6-godišnjeg sina, što je pevač poricao. Kako navodi E! News, sudija je dodelio privremeno starateljstvo majci, a pevač se tereti za porodično nasilje, usled čega će morati da se drži podalje od žene i deteta.

Prema najnovijim informacijama, otkriveno je da je Pattonova bivšeg optužila i za varanje i psihičko zlostavljanje, a o ovome će se naknadno razmatrati na sudu u naredna tri meseca. Pevačev advokat Angela Pierce di Donato za magazin People navodi da ga Paula nikada nije prijavljivala za nasilje dok se nije uplašila ishoda oko starateljstva i dodaje: “Neverstvo nema nikakve veze sa starateljstvom. Ona pokušava da mu naškodi ne birajući sredstva, ali Robinov fokus je samo na njihovom sinu”.

A photo posted by Paula Patton (@paulapattonofficial) on

Podsetimo, slučaj je eskalirao početkom januara kada su svi završili u socijalnoj službi Los Anđelesa, nakon što je pevaču hita Blurred lines rečeno da ga je sin prijavio školskoj službi za nasilje, a uprava škole je dalje prosledila slučaj nadležnim organima. Thicke je tada rekao da vrlo retko i u krajnjem slučaju pribegne blagim batinama i dodao da je to disciplinska mera oko  koje su se on i Paula još u braku dogovorili da mogu da primenjuju.

A kako E! News navodi nakon svega par je krenuo zajedno na terapiju, a seansama prisustvuje i njihov sin.

Povezane vesti

Back to Top