Search
Close this search box.

Robin Thicke lišen starateljstva nad sinom nakon optužbi za porodično nasilje

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Par iz srećnih dana (foto: Instagram/robinthicke)

Borba za starateljstvo Robina Thicka i Paule Patton nad njihovim sinom Julianom ne prestaje, već poprima sve neprimereniji oblik i podstiče sve više neprijateljsko ponašanje među bivšim supružnicima

Nedavno je glumica optužila Robina za batinanje njihovog 6-godišnjeg sina, što je pevač poricao. Kako navodi E! News, sudija je dodelio privremeno starateljstvo majci, a pevač se tereti za porodično nasilje, usled čega će morati da se drži podalje od žene i deteta.

Prema najnovijim informacijama, otkriveno je da je Pattonova bivšeg optužila i za varanje i psihičko zlostavljanje, a o ovome će se naknadno razmatrati na sudu u naredna tri meseca. Pevačev advokat Angela Pierce di Donato za magazin People navodi da ga Paula nikada nije prijavljivala za nasilje dok se nije uplašila ishoda oko starateljstva i dodaje: „Neverstvo nema nikakve veze sa starateljstvom. Ona pokušava da mu naškodi ne birajući sredstva, ali Robinov fokus je samo na njihovom sinu“.

Podsetimo, slučaj je eskalirao početkom januara kada su svi završili u socijalnoj službi Los Anđelesa, nakon što je pevaču hita Blurred lines rečeno da ga je sin prijavio školskoj službi za nasilje, a uprava škole je dalje prosledila slučaj nadležnim organima. Thicke je tada rekao da vrlo retko i u krajnjem slučaju pribegne blagim batinama i dodao da je to disciplinska mera oko  koje su se on i Paula još u braku dogovorili da mogu da primenjuju.

A kako E! News navodi nakon svega par je krenuo zajedno na terapiju, a seansama prisustvuje i njihov sin.

POSLEDNJE VESTI