Search
Close this search box.

Šokantne optužbe bivše supruge: Robin je doveo dilera droge na rođendan sina

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Glumica optužuje bivšeg za neverstvo (foto: Instagram/robinthick)

Iznošenje neprijatnih detalja iz bračnog života bivšeg para Paule Patton i Robina Thicka ne prestaje, a nakon što je glumica optužila muža za porodično nasilje nad njihovim sinom Julianom, sada nastavlja da govori o njegovom zavisničkom ponašanju, te svemu lošem što je usled toga pored njega doživela.

Paula je žestoko krenula u borbu za starateljstvo i rešila da otkrije sve tajne, pa priznala da je Robin bio zavisnik od droge i seksa. Prema sudskim izveštajima, glumica je rekla da se Thicke sa zavisnošću borio još od početka njihovog braka, a da mu je diler droge bio dobar prijatelj, koji je čak prisustvovao proslavi 5. rođendana njihovog sina, 2015. godine.

Ono zbog čega ga još tereti je njegovo neverstvo, pa je 41-godišnja zvezda iznela niz detalja o njegovim poduhvatima, navodeći i da je 2013. imao intimne odnose sa strankinjom u hotelu u kome su tada svi zajedno porodično odseli. Prema njenim rečima, pevač joj je kasnije priznao da je bez zaštite vodio ljubav sa još 7 žena, ali vrhunac je bio kada ga je ‘uhvatila na delu’ tokom dodele MTV nagrada.

Čuveni nastup Miley i Robina na dodeli MTV nagrada 2013. (foto: Screenshot)

Par sati nakon provokativnog plesa na sceni sa Miley Cyrus, Paula je otišla u njenu sobu, da bi tamo zatekla muž u krevetu sa dve gole žene. „Napustila sam hotel, lutala sam ulicama Njujorka i zvala brata plačući“, priznala je glumica.

Očajna Paula se nakon svega razvela, a sada želi da se samostalno stara o sinu.

POSLEDNJE VESTI